Ξαλάφρωσε και τιμωρήθηκε!

Νατάσα Παπαδημητροπούλου | 28/9/2010 10:54:29 πμ

Το πιο περίεργο πρόστιμο στην καριέρα του δέχτηκε παίκτης του Παναθηναϊκού. Οπως αποκαλύπτει η ισπανική El Mundo Deportivo, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα του παίκτη, άσος του τριφυλλιού καλείται από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA να πληρώσει περίπου 5.000 ευρώ επειδή... ούρησε στο τούνελ των αποδυτηρίων του Καμπ Νου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ελληνικής ομάδας με την Μπαρτσελόνα την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
*Οι τρεις αλλαγές του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση του Καμπ Νου ήταν οι Γιώργος Καραγκούνης (65`), Λουίς Γκαρσία (70`) και Σωτήρης Νίνης (80`).
*Ο Παναθηναϊκός, πάντως, δεν επιβεβαιώνει το δημοσίευμα και τονίζει πως η ομάδα τιμωρήθηκε με πρόστιμο, επειδή ο παίκτης πήγε στην τουαλέτα και καθυστέρησε να γίνει η αλλαγή.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, το πιθανότερο είναι ότι ο... ένοχος είναι ένας από τους παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή, καθώς το περιστατικό συνέβη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος παίκτης κλήθηκε από τον Νίκο Νιόπλια να περάσει σύντομα στο ματς και λίγο το άγχος, λίγο η ένταση της στιγμής, τον έκαναν να αναζητήσει την κοντινότερη τουαλέτα.
Το Καμπ Νου όμως δεν αποδείχτηκε τόσο... φιλόξενο. Κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων υπάρχει εντολή τα αποδυτήρια να παραμένουν κλειστά και να παρακολουθούνται. Προφανώς ο άσος του Παναθηναϊκού είχε δυσκολία στο να συνεννοηθεί - λόγω της γλώσσας - με τους ανθρώπους του γηπέδου, ενώ και η σήμανση δεν ήταν κατατοπιστική και, με τα λεπτά να κυλούν, αναγκάστηκε να... ανακουφιστεί κάτω από τις σκάλες του τούνελ που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο!
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο παρατηρητής της UEFA στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο βέλγος Ρόμπερτ Στερκ και η απόφαση για το πρόστιμο πάρθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA, η οποία ενημέρωσε και τους δύο εμπλεκόμενους συλλόγους.
Ο Παναθηναϊκός, πάντως, δεν επιβεβαιώνει το περιστατικό και τονίζει πως η ομάδα τιμωρήθηκε με πρόστιμο, επειδή ο παίκτης πήγε στην τουαλέτα και καθυστέρησε να γίνει η αλλαγή.

Η UEFA είναι ιδιαιτέρως αυστηρή με τέτοια θέματα, αν και στο παρελθόν υπάρχουν ανάλογα και πιο... χτυπητά περιστατικά. Το πιο πρόσφατο και χαρακτηριστικό είναι αυτό του Γιανς Λέμαν, που στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης της Στουτγκάρδης με την Ουνιρέα στο περσινό Champions League... έτρεξε πίσω από τη διαφημιστική πινακίδα, υπακούοντας στο κάλεσμα της φύσης! Στη συνέχεια, θέλησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι απλά επανατοποθετούσε το προστατευτικό που φορούσε.
Αλλο περιστατικό συνέβη στο Μουντιαλίτο του Αμπου Ντάμπι, με τον τερματοφύλακα της Οκλαντ Σίτι, Πολ Γκόθαρντ, να... ανακουφίζεται κινούμενος στο σημείο του πέναλτι την ώρα που η ομάδα του βρισκόταν στην επίθεση, με τις τηλεοπτικές κάμερες να τον... προδίδουν αργότερα!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=75021#ixzz10po2Y6AJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...