Μα τι επαθαν ολοι και διαμαρτυρονται......οι αχαριστοι

Με σκηνές στο Σύνταγμα

Πυροσβέστες, διαμαρτυρόμενοι για τις μεγάλες περικοπές στους μισθούς και τα επιδόματά τους και καταγγέλλοντας ότι σειρά αιτημάτων τους παραμένουν άλυτα, έστησαν σκηνές και δηλώνουν αποφασισμένο να παραμείνουν στην πλατεία Συντάγματος


Στην πλατεία Συντάγματος κατασκήνωσαν πυροσβέστες οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές σε μισθούς και επιδόματα, λόγω των νέων μέτρων.
Οι πυροσβέστες ζητούν την αναγνώριση του επαγγέλματός τους ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού και ζητούν να μην εφαρμοστούν οι περικοπές.
Σύμφωνα δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Πυροσβεστών Γ. Παναγιωτακόπουλου στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, οι περικοπές φτάνουν το 20% με 25%.
Οι πυροσβέστες ζητούν ακόμη τη λήψη μέτρων ασφαλείας, ενώ παραμένει άλυτο και το πρόβλημα με τους εποχικούς, αλλά και την κάλυψη 4.000 κενών οργανικών θέσεων εργασίας.
Το καλοκαίρι, σε μια κίνηση καλής θέλησης, δεν είχαν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, ωστόσο τώρα διαπιστώνουν ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το χειρότερο και δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στις σκηνές τους στο Σύνταγμα

http://news247.gr/ellada/diamartyria_pyrosvestwn_gia_tis_perikopes.582587.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...