ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ

Νέο φιάσκο με στέλεχος Siemens

Ένα ωραιότατο αντίο στην Ελλάδα και τις Αρχές της είπε πρώην στέλεχος της γερμανικής Ζίμενς. Ο Φ. Γιουνγκ βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό στην Πάρο, αλλά τούτο δεν είχε καμία σημασία. Διέφυγε κανονικότατα ξεγλιστρώντας με άνεση απο την Πολιτεία.
Διαλύοντας κυριολεκτικά τον κρατικό μηχανισμό και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις Αρχές και τους νόμους, ο Φόλκερ Γιουνγκ, πρώην στέλεχος της γερμανικής Ζίμενς, έφυγε ωσάν κύριος από τη χώρα μας, παρά το γεγονός πως βρισκόταν υπό κατ οίκον περιορισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιουνγκ βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στο Μόναχο και μάλλον δεν θα τον ξαναδούμε.
Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω κύριος ήταν υπεύθυνος της Ζίμενς στην Ελλάδα έως το 2003, και μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου.
Κατηγορείται για συνεργεία σε δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σε ό,τι αφορά την υπογραφή και υλοποίηση της σύμβασης με τον ΟΤΕ το 1997.
Τις πληροφορίες για την εγκατάλειψη της Ελλάδας τις δημοσιεύει το περιοδικό "Σπίγκελ", το οποίο θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα και αναφέρει ο "Σκάι".
Φαίνεται πως ο Γιουνγκ πήρε την απόφαση αυτή μετά την απόρριψη από εισαγγελέα και ανακριτή της αίτησης του να αρθεί ο κατ΄ οίκον περιορισμός στο σπίτι του στην Πάρο.



http://news247.gr/ellada/politiki/kseglistrhse_an_kai_se_kat_oikon_periorismo.632862.html

1 σχόλιο:

  1. Κρατιέται ρε ο κλιντ ιστγουντ?Εδώ δε πιάνουν τους δικούς μας που είναι στη χώρα.Και αν τελικά κατέθετε που θα κρυβόταν πασοκ και νδ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...