ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ

Ήταν μοιραία η συνάντηση

Τα έφερε ο χρόνος και συναντήθηκαν. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έκδηλη αμηχανία έως και ψυχρότητα. Ο λόγος για τους: Κώστα Καραμανλή, Γ. Καρατζαφέρη, και Κυριάκο Βελόπουλο, οι οποίοι βρέθηκαν στο ίδιο αεροπλάνο.
Επιβάτες στην ίδια πτήση της Ολυμπιακής ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αρχηγός του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακός Βελόπουλος.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες μέσα από το αεροπλάνο, ουδείς μίλησε στον άλλον σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, αποδεικνύοντας έτσι πως όντως οι σχέσεις μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα κακές, ειδικά και μετά τις δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ, τους τελευταίους μήνες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε, κατέφθασαν τρία διαφορετικά λεωφορειάκια να παραλάβουν τους Καραμανλή, Καρατζαφέρη και Βελόπουλο.
Α ένα τέταρτο λεωφορείο κατέφθασε για όλους τους υπόλοιπους επιβάτες.
Εκτιμάται πως δεν άντεχαν άλλο ο ένας τον άλλον ούτε στιγμή.
Αλήθεια όμως, απορίας άξιον, υπάρχει στο πρωτόκολλο ανάλογη παράγραφος η οποία να επιτάσσει διαφορετικό όχημα μεταφοράς για τρεις πολιτικούς; Από το αεροπλάνο στον αερολιμένα;
Επίσης, ο Κ. Καραμανλής είναι πρώην πρωθυπουργός. Ο Γ. Καρατζαφέρης αρχηγός κόμματος στη Βουλή. Ο Κ. Βελόπουλος ως τι ακριβώς μεταφέρθηκε με τρίτο ξεχωριστό λεωφορείο; Και αυτό εμπεριέχεται στο πρωτόκολλο;
 

http://news247.gr/ellada/politiki/karamanlhs_karatzaferhs_velopoylos_mazi.635395.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...