ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?

Μόνιμο ναυάγιο

Ένα σκάφος διαφορετικό από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, κατασκεύασε ένας 35χρονος Γάλλος. Πλέει με τέτοιο τρόπο στο νερό, ώστε να φαίνεται πάντα έτοιμο να βυθιστεί. Δείτε το μυστικό του 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ news247.gr
Αν το δείτε μην τρομάξετε!  Όσοι έσπευσαν για βοήθεια αντικρίζοντάς το την πάτησαν. Η ανησυχία όμως γρήγορα μετατράπηκε σε γέλιο ανακούφισης.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο σκάφος, δημιούργημα του 35χρονου Γάλλου σχεδιαστή Τζούλιαν Μπερτίερ. Αρχικά βρήκε ένα εγκαταλειμμένο σκάφος 6 μέτρων και το έκοψε στη μέση.
Στη συνέχεια, ανακατασκεύασε το κύτος του, προσθέτοντας πλεξιγκλάς, με τέτοιο τρόπο που να μπορεί να επιπλέει υπό γωνία 45 μοιρών, μοιάζοντας πάντα σαν να είναι έτοιμο να βυθιστεί.

 Ο 35χρονος Παριζιάνος δήλωσε στην Βρετανική Ντέιλι Μέιλ "Δεν ξέρω τι σκέπτονται οι άνθρωποι όταν το βλέπουν  για πρώτη φορά.  Το σκάφος μου είναι εντελώς λειτουργικό και απόλυτα ασφαλές" και προσθέτει "Σε ήρεμα νερά είναι πραγματικά εύκολο να ελιχθεί. Σε  ασταθή νερά είναι λίγο πιο δύσκολο".

 Πριν το έργο του αποτελέσει μέρος μιας έκθεσης, ο 35χρονος το χρησιμοποίησε για μια κρουαζιέρα μικρής διάρκειας για να αποδείξει ότι η πρωτότυπη κατασκευή του είναι πλήρως αξιοποιήσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...