ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!!!


ΣΚΑΙ: ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΒΑΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΛΥΑΜΕ

Στην κρίση απέδωσε ο Σκάι, την απόφαση για την περικοπή κατά 10% των αποδοχών όλων των εργαζομένων στο ραδιοτηλεοπτικό συγκρότημα. Στο σχετικό δελτίο τύπου γίνεται λόγος για "οικειοθελή μείωση [...] προκειμένου να αποφευχθούν επώδυνες απολύσεις", την οποία "αποδέχτηκαν" οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με το Σκάι, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Γιάννης Αλαφούζος, "ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες που, σε αυτή την δύσκολη για όλα τα ΜΜΕ περίοδο, στήριξαν έμπρακτα την επιχείρηση και με αυτό τον τρόπο διασφάλισαν θέσεις εργασίας".

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι η επιχείρηση θα προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου.

ΠΡΕΖΑ TV


Απολαύστε:
«Δεν είναι σίγουρα το πιο όμορφο σκάφος στον κόσμο για πολλούς, το αντίθετο μάλιστα λένε αυτοί που δεν ξέρουν, είναι όμως το πιο γρήγορο στον κόσμο που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή και ανήκει σε Ελληνα.
Ιδιοκτήτης του ο ισχυρός άνδρας του ΣΚΑΪ και της "Καθημερινής" κ. Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος απολαμβάνει εδώ και λίγους μήνες την απίστευτη ταχύτητα του "Ερμής 2", η οποία φτάνει τους 56 κόμβους!
Πλωτά παλάτια, θαλάσσιες ατλαντίδες, ή απλά υπερπολυτελή σκάφη είναι οι κατά καιρούς και κατά συνθήκες χαρακτηρισμοί που συνήθως δίνονται στις κινητές θαλάσσιες περιουσίες γνωστών και λιγότερο γνωστών κροίσων.
Γιοτ που ανταγωνίζονται για τη χλιδή, το μέγεθος, ή την αξία, στοιχεία άλλωστε που κάνουν τον ιδιοκτήτη τους να υπερηφανεύεται κάθε φορά που "δένει" σε κάποιο λιμάνι.
Και μπορεί ο ανταγωνισμός για το παραπάνω τρίπτυχο να αφήνει κάποιους να προβάλλουν την δικαιολογία του υποκειμενικού, η ταχύτητα όμως δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Για το λόγο αυτό άλλωστε το "Ερμής 2" του Γιάννη Αλαφούζου αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο των θαλασσών, έναν υπερπολυτελή "σπρίντερ" των κυμάτων με ισχύ 12 χιλιάδων αλόγων, που οι πληροφορίες λένε ότι κόστισε στον τυχερό ιδιοκτήτη του, ένα ποσό της τάξης των δεκαπέντε εκατομμυρίων ευρώ.
Οι διαστάσεις, το βάρος αλλά και η ταχύτητα που μπορεί να πιάσει αφήνει ακόμα και τους ανίδεους άφωνους. Με μήκος 37 μέτρα, το βάρος του είναι 97 τόνοι και η ταχύτητά του αγγίζει τους 56 κόμβους, τη στιγμή που τα άλλα σκάφη φτάνουν μέχρι τους 20 κόμβους. Ο "Ερμής 2", αποτελεί το πιο γρήγορο αλλά και πολυτελές γιοτ των τελευταίων ετών (...).
(«www.nautilos.gr», 19/1/2008)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...