ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ?.....ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...

Η Δικαιοσύνη ερευνά τις καταγγελίες Βασιλάκου

Δημοσιευθηκε στο greece-salonika.blogspot


Ανεξάντλητος μάρτυρας, φορέας στοιχείων-φωτιά κατά πληροφορίες, αποδεικνύεται ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, Β. Βασιλάκος, ο οποίος έχει μέχρι σήμερα περάσει τέσσερις φορές το κατώφλι του εισαγγελέα...Εφετών, Γρηγόρη Πεπόνη, που διερευνά τις καταγγελίες του για τις προμήθειες των εξοπλισμών.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βασιλάκος αποχωρώντας από τη θέση του είχε πει σε δηλώσεις του ότι μπορεί να μιλήσει με ονόματα για πρόσωπα που απέκτησαν περιουσία από τους αμυντικούς εξοπλισμούς.
Στο πλαίσιο, λοιπόν, της προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχτηκε αυτεπαγγέλτως, ο εισαγγελέας τον έχει καλέσει τέσσερις φορές ως μάρτυρα και τώρα αξιολογεί τις καταθέσεις του, προκειμένου να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του και να εξετάσει άλλους μάρτυρες. Στο μεταξύ αναμένει και τις συμβάσεις για τις εξοπλιστικές προμήθειες των τελευταίων 15 ετών που έχει ζητήσει από το αρμόδιο υπουργείο.
Στόχος του κ. Πεπόνη είναι να διαπιστώσει αν πράγματι διεπράχθησαν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα και από ποια συγκεκριμένα πρόσωπα που είχαν ανάμειξη στη διαδικασία υπογραφής των επίμαχων συμβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...