Μήπως είναι "φούσκα" οι Άραβες επενδυτές στον ΠΑΟΚ;

ΜΗΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΥΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΑΠΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ?
Το ενδιαφέρον των Αράβων που θα επενδυσουν στον Παοκ σήμερα επισημοποιήθηκε με την εκδοση δελτιου τύπου σε όλα τα ΜΜΕ. «Το επενδυτικό consortium fund, αραβικών συμφερόντων με την συμμετοχή και της CRYSTREGAL, το οποίο εκπροσωπούμε, επιβεβαιώνει το... ενδιαφέρον του της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.» Η ανακοίνωση κλείνει ως εξής: «Για το κονσόρτσιουμ της CRYSTREGAL Oday al Shammarri».
Όμως ενας τετοιος επενδυτικος όμιλος με αντικειμενο το πετρελαιο, θα πρεπει να υπαρχει σε οικονομικες εφημεριδες, στο google να εμφανιστει η σελιδα της εταιρειας καθως και ισολογισμοι κ.α. Αν κανει καποιος ενα απλο search στο google ειτε με το ονομα της εταιρειας, ειτε με το ονομα του ιδιοκτητη, του Σαουδαραβα ζαμπλουτου επενδυτη που συμφωνησε με την προσωρινη διοικηση του Παοκ, θα βρει ενα και μονο σχετικο αποτελεσμα: την προσωπικη σελιδα του μελλοντικου ιδιοκτητη του Παοκ στο πασιγνωστο site επαγγελματικης δικτυωσης LInkedin.com (που δεν εχει και καθολου επαφες με αλλον χρηστη).
Για να κανουμε τα πραγματα απλα, εχει προκυψει ενα ενδιαφερον απο Αραβες επενδυτες εδω και πολλες ημερες, σημερα βγηκε δελτιο τυπου που επισημοποιει την κατασταση με ονοματα και διευθύνσεις, και ΚΑΝΕΝΑΣ δημοσιογραφος δεν εχει κανει «ερευνα», η καλύτερα το εξής απλο: να δει στο ιντερνετ την σελίδα του επενδυτικού ομίλου - η μηπως εκανε? Η μήπως γνωριζουν και δεν λενε γιατι κατι τετοιο θα κλονιζε τον Ζαγορακη που οχι μονο δεν κανει καλο με αυτην του την κινηση, αλλα κανει και ηθελημενα μια απατη?
Αμεσως μετα την εκδοση του δελτιου τυπου απο τους Αραβες, η παε Παοκ ανακοινωσε παραταση ενος μηνα για την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου. Που μεταξυ μας μεχρι τωρα δεν τραβηξε καθολου, ειδικα σε τετοιους καιρους. Ομως με την ανακοινωση επιτευξης συμφωνιας με τον επενδυτικο ομιλο Crystregal που θα φερει πολλα εκατομμυρια στον παοκ αλλαζει το σκηνικο, και οι παοκτσηδες εχοντας φαει το παραμυθι θα δωσουν τα λεφτα τους πιο ευκολα.
Α) ο Ζαγορακης ειναι επικινδυνος και εχει ηθελημενο σχεδιο κοροιδιας του κοσμου με ψευτικους Αραβες επενδυτες με σκοπο ειτε να εξυπηρετησει προσωπικα συμφεροντα ειτε να μαζεψει χρηματα με την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου. Και ολο αυτο με την συνενοχη των δημοσιογραφων που πολυ ευκολα θα μπορουσαν να μαθουν τι συμβαινει, και το εχουν μαθει 100%. Εδω το εμαθα εγω, με ενα search στο google.
Β) ο Ζαγορακης και οι συν αυτο ειναι ανικανοι και επικινδυνοι, αφου δεν μπορουν να ξεχωρισουν εναν απατεωνα απο εναν επενδυτικο ομιλο απο την Σαουδικη Αραβια.
Γ) ολα αυτα ειναι τυχαια και φυσικα και υπαρχει ο ομιλος απλα δεν χρησιμοποιει το ιντερνετ και επισης εχει αλλο ονομα, τοσο ο ιδιοκτητης οσο και ο ομιλος αφου δεν θελουν να τους ξερει ο κοσμος και να τους ματιαζει
Όποια εκδοχη και να πιστεψετε ως το τελος Ιανουαριου θα εχει σκασει η φουσκα! Καληνυχτα δημοσιογραφοι, καληνυχτα φιλοι παοκτσηδες, καληνυχτα Θεσσαλονίκη!
Υ.Γ. Τελος, η διευθυνση των γραφειων του επενδυτικου ομιλου απο την Σαουδικη Αραβια με τα πολλα εκατομμυρια δεν ειναι στο Λονδινο, οπως μας λενε οι δημοσιογραφοι, αλλα στο Brentwood...1 ωρα μακρια συμφωνα με το Google maps. ΑΚΟΜΗ: Η εταιρεια ειναι Limited - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (καθολου περιεργο για εναν ομιλο απο την Σαουδικη Αραβια με πολλα εκατομμυρια!!!)
Η εταιρεία φαίνεται να υπάρχει και στη Θεσσαλονίκη http://www.manufacturer.com/product/i2356920-Flour.html και εμπορεύεται τρόφιμα, αναψυκτικά κ.λ.π. σε συνεργασία (;) με κάποια agrogreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...