ΕΡΓΟ 3: Συζητήθηκε η αίτηση υπαγωγής στο άρ. 99

Η απόφαση, που θα ανακοινωθεί εντός του επόμενου διαστήματος, αναμένεται να κρίνει το μέλλον τόσο της θεσσαλονικιώτικης επιχείρησης όσο και των περίπου 50 εργαζομένων της.

Νομικοί κύκλοι που εμπλέκονται με την υπόθεση εκτιμούν πως τελικά θα καταφέρει να υπαχθεί σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές και τις υποχρεώσεις της, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπερνούν τα 16 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η εταιρεία υποστηρίζει ότι έχει τη δυνατότητα να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει σήμερα βασιζόμενη στις απαιτήσεις της έναντι τρίτων, στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει και στη ρευστοποίηση της ακίνητης περιουσίας της.
Σημειώνεται ότι η Εργο 3 μέχρι σήμερα είχε έντονη δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναλαμβάνοντας μόνο ιδιωτικά έργα με έμφαση σε συντριπτικό ποσοστό στα ειδικά κτίρια, όπως εμπορικά κέντρα, υπεραγορές, αίθουσες κινηματογράφου τύπου multiplex, τουριστικά συγκροτήματα-ξενοδοχεία, βιομηχανικά κτίρια, κάθετες μονάδες εκθέσεων και συνεργείων αυτοκινήτων κτλ. Μεταξύ των έργων που έχει κατασκευάσει εντάσσονται τα εμπορικά κέντρα Florida 1, 2 και 3, το Apollonia Politia, ο πολυκινηματογράφος Village Center κτλ.  

ΜΠ.Κ.
www.makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...