ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΤΙ ΚΡΕΜΑΛΑΣ...


Ελεύθερος χάρη στον νόμο

Χρειάστηκε να καταθέσει μόλις 10.000 ευρώ για να είναι ξανά ελεύθερος ο 66χρονος ο οποίος συνελήφθη την παραμονή της πρωτοχρονιάς, ακριβώς λίγο πριν ασελγήσει πάνω σε κοριτσάκι το οποίο εξέδιδε η μητέρα του.
news247.gr
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο 66χρονος συνταξιούχος, ο οποίος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συνελήφθη από αστυνομικούς, λίγο πριν βιάσει το 12χρονο κοριτσάκι που εξέδιδε η μάνα του.
Ο 66χρονος απολογήθηκε σήμερα με απολογητικό υπόμνημα, καθώς έχιε κάνει τραχειοτομή και δεν μπορεί να μιλήσει.
Όπως λένε τα στοιχεία ο 66χρονος ισχυρίζεται πως διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την 23χρονη αδελφή του κοριτσιού, με την οποία συνευρισκόταν έναντι αμοιβής. Η αμοιβή ήταν τόσο σε χρήματα όσο και σε είδη, κοινώς ψώνια, τα οποία έκανε ο συνταξιούχος.
Στο ερώτημα, πως βρέθηκε το 12χρονο παιδί εκεί, ο 66χρονος υποστήριξε πως μετέφερε τα αντικείμενα τα οποία και αγόραζε για τις Βουλγάρες.
Ωστόσο, δεν μπόρεσε να εξηγήσει πως και γιατί βρέθηκε με κατεβασμένο παντελόνι τόσο κοντά στο παιδί και μάλιστα μόνοι τους στο αυτοκίνητο.
Λόγω του πλημμεληματικού χαρακτήρα του αδικήματος για το οποίο κατηγορείται, δηλαδή ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, ο 66χρονος αφέθηκε ελεύθερος.
Όσο για τη 48χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού δικαιολογήθηκε πως η 12χρονη διέφυγε της προσοχής της, καθώς έχει εννέα παιδιά ενώ επέμεινει ότι δε γνωρίζει τον 66χρονο.
Εντούτοις, δεν έπεισει τους δικαστές και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.
Τέλος, η 23χρονη αδελφή του κοριτσιού, η οποία απολογήθηκε χθες και αφέθηκε ελεύθερη, φέρεται να έχει τέσσερα παιδιά, κάποια από τα οποία μάλιστα αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Η 12χρονη έχει ήδη απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον και φιλοξενείται σε ίδρυμα.
Ο παρατηρητικός αστυνομικός ο οποίος έσωσε το κορίτσι
Το 12χρονο παιδί σώθηκε χάρη παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού της Τροχαίας και γείτονα της οικογένειας, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, όπως διηγείται στην ηλεκτρινική σελίδα της εφημερίδας "Πατρίς".
"Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είδα το φορτηγάκι (του 66χρονου) να παρκάρει κάτω από το σπίτι μου και αντιλήφθηκα τον οδηγό να παίρνει τηλέφωνο από το κινητό του. Συγχρόνως είδα από το παράθυρο της οικίας του ανήλικου κοριτσιού να βγάζει η μάνα του το κεφάλι της έξω, να κοιτάζει προς το μέρος που ήταν παρκαρισμένο το φορτηγάκι και σε διάστημα δύο λεπτών, είδα το ανήλικο να έρχεται προς το αυτοκίνητο.
Αμέσως κατέβηκα και μπήκα στο αυτοκίνητό μου, με σκοπό να τους παρακολουθήσω. Τους ακολούθησα και κατά την πορεία τους, αυτός σταμάτησε σε ένα οπωροπωλείο και αγόρασε κάποια πράγματα. Επίσης, σταμάτησε και σε ένα σούπερ-μάρκετ. Στη συνέχεια μπήκαν στο πάρκινγκ του Βενιζελείου. Πάρκαρε το φορτηγάκι στο τέρμα του χώρου. Ήταν ερημικός με πλήρες σκοτάδι.
Τότε κάλεσα μέσω του κέντρου Άμεσης Δράσης το περιπολικό της Ασφάλειας. Μαζί με τους συναδέλφους μου πλησιάσαμε το όχημα. Ο οδηγός του φορτηγού, μόλις είδε τα φώτα των οχημάτων μας, έβαλε αμέσως μπροστά το φορτηγάκι του και προσπάθησε να φύγει. Τότε τον μπλοκάραμε με τα αυτοκίνητά μας.
Κατεβήκαμε φωνάζοντας "Αστυνομία". Ανοίξαμε την πόρτα του οδηγού και κατεβάσαμε τον οδηγό τραβώντας τον κάτω. Διαπιστώσαμε ότι τα παντελόνι του ήταν ξεκούμπωτο, καθώς μόλις βγήκε, έπεσε στους αστραγάλους του. Αυτός αμέσως δήλωσε ότι θα είναι συνεργάσιμος, ότι "θα μας τα πει όλα" και συγχρόνως μούντζωνε το πρόσωπό του.
Το κοριτσάκι αναστατώθηκε και έβαλε τα κλάματα. Το άτομο αυτό έχει κάνει τραχειοτομή, αλλά καταλάβαμε αμέσως τι έλεγε" αναφέρει χαρακτηριστικά, ο αστυνομικός.
Πηγή: patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...