Η Ντόρα Μπακογιάννη ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ....

 ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΝΤΟΡΑ;;;ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ...ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Eξεταστική για τα νοσοκομεία

Για διαχρονικό σκάνδαλο στον τομέα της Υγείας, κάνει λόγο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. Ζητά σύσταση εξεταστικής επιτροπής για υπερτιμολογήσεις και σπατάλες
news247.gr
Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση περιπτώσεων υπερτιμολογήσεων ιατρικών εξετάσεων, ιατρικών συσκευών και ειδικών υλικών, καθώς και για σπατάλες στη χρήση φαρμάκων εντός όλων των νοσοκομείων, εισηγείται η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κάνει λόγο ίσως για το μεγαλύτερο διαχρονικά σκάνδαλο, επισημαίνοντας πως δεν είναι απαράγραπτο και οι πολίτες ζητούν τώρα το λογαριασμό.
Αναφέρει μάλιστα ότι δια στόματος του αρμόδιου υπουργού επιβεβαιώθηκε "αδίστακτο κερδοφόρο παιχνίδι ενός ευρύτατου κυκλώματος ανθρώπων με τη φαρμακευτική δαπάνη και ειδικότερα τα ιατρικά υλικά που αγοράζονταν σε τιμές όχι απλώς διπλάσιες, αλλά συχνά πολλαπλάσιες του πραγματικού τους κόστους".
Η κ. Μπακογιάννη εισηγείται τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για να διερευνήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση τουλάχιστον για τα τελευταία 10 χρόνια, αξιοποιώντας όλες τις σχετικές δυνατότητες του κράτους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...