Τίνα Μπιρμπίλη:ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ....

Προβληματισμός για την κόντρα Μπιρμπίλη-κοινοβουλευτικής ομάδας

newsbeast.gr
Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που υπάρχει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και στα υψηλά κλιμάκιά της, για τη στάση της Τίνας Μπιρμπίλη στο νομοσχέδιο για την ανοικοδόμηση σε περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί προστατευόμενες (natura).
Η χθεσινή «επανάσταση» των βουλευτών κατά της υπουργού Περιβάλλοντος ήταν αναμενόμενη, μιας και είχαν προειδοποιήσει το Μαξίμου για τη στάση τους και γι' αυτό είχε προηγηθεί κλειστή σύσκεψη, στην οποία η Ρεγγίνα Βάρτζελη μετέφερε στην κυρία Μπιρμπίλη την επιθυμία του πρωθυπουργού να αλλάξουν οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου και να υπάρξει διαβούλευση.


Εκείνη, ωστόσο, εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του ΚΤΕ Περιβάλλοντος αμετακίνητη από τις θέσεις της, γεγονός που εξόργισε τους βουλευτές και έλεγαν σε κοινοβουλευτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την υπουργό ότι «δεν μας υπολογίζει» και προειδοποιούσαν για σκληρή στάση.

Τελικά, η κυρία Μπιρμπίλη έκανε... μισό βήμα πίσω, αλλά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται έξαλλοι με ανάλογες συμπεριφορές και αντίστοιχα προβληματισμένοι εμφανίζονται οι υψηλά ιστάμενοι του κόμματος και του Μαξίμου για το πόσο εύκολα μπορεί πια να εκραγεί ένα ενδοκυβερνητικό και εσωκομματικό μέτωπο

1 σχόλιο:

  1. Η μαθηματική παράσταση lim f(πράσινη ανάπτυξη) = αειφορία είναι για δυνατούς και σοβαρούς ΛΥΤΕΣ.
    ΑΠΟ:http://envthink.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...