Κλέβουν κατοικίδια για... φαγητό!

Απίστευτες ιστορίες από το κέντρο της Αθήνας καταγγέλουν κάτοικοι, οι οποίοι κατηγορούν μετανάστες ότι κλέβουν κατοικίδια για να τα φάνε!
Τα πρώτα περίεργα δείγματα καταγράφηκαν από κατοίκους των οδών Φυλής, Πιπίνου, Αγίου Μελετίου και της Αριστοτέλους, αλλά και σε άλλους κεντρικούς δρόμους της περιοχής των Πατησίων, όταν σιγά σιγά τα αδέσποτα σκυλιά άρχισαν να εξαφανίζονται...
Αρχικά κανενός το μυαλό δεν μπορούσε να πάει σε αυτό που πραγματικά συνέβαινε. Κάποιοι υπέθεταν πως το θέμα είχε να κάνει με αυτές τις ομάδες που γυρνούν σε διάφορες περιοχές και πετούν φόλες στα αδέσποτα. Οι πρώτες υποψίες για το τι πραγματικά συμβαίνει, ήρθαν όταν εντοπίστηκαν μετανάστες να αρπάζουν τα κατοικίδια την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους τα έβγαζαν βόλτα. Στόχος είναι κυρίως οι ηλικιωμένοι, τους οποίους αιφνιδιάζουν για να τους αρπάξουν τα κατοικίδια. Μία δεύτερη τακτική σύμφωνα με μαρτυρίες είναι πως περιφέρονται έξω από super market και βάζουν στο στόχαστρο τους σκύλους ανθρώπων που συνηθίζουν να τους δένουν έξω από το κατάστημα την ώρα που ψωνίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...