Σκότωσαν και έφαγαν (!) άλογο στην Πάρο


Ανατριχίλα και αγανάκτηση σκόρπισε στην Πάρο η καταγγελία ενός αγρότη ότι άγνωστοι έκλεψαν το άλογό του, το σκότωσαν και στη συνέχεια έφαγαν (!) το κρέας του! Όπως όλα δείχνουν, πίσω από το φρικτό περιστατικό κρύβονται άνεργοι λαθρομετανάστες που δεν έχουν τους παραμικρούς πόρους και προσπαθούν να επιβιώσουν με όποιον τρόπο βρουν!
Ο αγρότης κατήγγειλε την περασμένη εβδομάδα στην Αστυνομία ότι το άλογό του είχε εξαφανιστεί από την περιοχή Μάρμαρα όπου το φύλαγε… Όμως, την επόμενη κιόλας ημέρα, το βρήκε ο ίδιος κατακρεουργημένο μέσα σε ένα από τα χωράφια της περιοχής. Οι δράστες είχαν κόψει τα δύο πίσω πόδια του άτυχου ζώου, προφανώς για να φάνε το κρέας τους!

Ο τρόπος με τον οποίο σκοτώθηκε το δύστυχο άτι δεν έχει
διευκρινιστεί ακόμη. Ωστόσο, η θανάτωσή του σόκαρε τους κατοίκους του νησιού, αφού στην Ελλάδα η χρήση του αλογίσιου κρέατος δεν συνηθίζεται, αντίθετα από άλλες χώρες. Όποια κι αν ήταν η αιτία, πάντως, η κλοπή ενός αλόγου προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους που διαπιστώνουν ότι κινδυνεύουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.
www.enimerwsi.com

1 σχόλιο:

  1. Εμένα πάλι μου προκαλεί ανησυχία και αγανάκτηση να υπάρχουν άνθρωποι που αναγκάζονται να σφάξουν ένα άλογο για να χορτάσουν την πείνα τους.
    Τα περιουσιακά τους στοιχεία οι ευπειθείς νοικοκυραίοι ας έχουν υπόψη τους ότι μαζί τους δεν τα παίρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...