ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΚΩΝ ΜΜΕ

ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...

Δεν είναι κόρη της Μπάρμπαρα Μέγιερ η Γερμανίδα που συνελήφθη

Δεν είναι κόρη της Μπάρμπαρα Μέγιερ -που είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην γερμανική τρομοκρατική οργάνωση Φράξια Κόκκινος Στρατός (RAF)- η νεαρή Γερμανίδα που συνελήφθη στην Ελλάδα αναφέρει η ομοσπονδιακή εισαγγελία της Γερμανίας, διαψεύδοντας την αρχική ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας!
«Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η νεαρή γυναίκα που έχει συλληφθεί δεν είναι...η κόρη της πρώην τρομοκράτισσας της RAF, Μπάρμπαρα Μέγιερ» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Γερμανίας.

Παράλληλα ο Βόλφγκανγκ Μέγιερ, που παρουσιάστηκε ως πατέρας της Γερμανίδας, δήλωσε σε τηλεφωνική του συνομιλία με το Γαλλικό Πρακτορείο στο Βερολίνο ότι η κόρη του δεν έχει κανέναν οικογενειακό δεσμό με την Μπάρμπαρα Μέγιερ.
Χθες, Παρασκευή, η ελληνική αστυνομία είχε ανακοινώσει τη σύλληψη μιας 27χρονης Γερμανίδας, μετά τις συλλήψεις των τεσσάρων Ελλήνων για υποθέσεις τρομοκρατίας, διαβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για την κόρη της Μπάρμπαρα Μέγιερ, η οποία καταζητείτο παλαιότερα από τη γερμανική αστυνομία για τις σχέσεις της με την τρομοκρατική οργάνωση RAF, μέχρι το 2000 που σταμάτησαν οι έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...