Ψωμιάδης- Μπουτάρης:ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ...

Δωράκι Ψωμιάδη στον Μπουτάρη

Τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη δεχθηκε σήμερα, στις 2 το μεσημέρι, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, προκειμένου να τον ενημερώσει για την διάθεση τριών (3) επανδρωμένων απορριμματοφόρων που θα συμβάλλουν στην αποκομιδή των σκουπιδιών από τους δρόμους της πόλης. 
taxalia.blogspot.com 
Μετά το πέρας της σημερινής συνάντησής του με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο δέχθηκε στις 2 το μεσημέρι, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Είπα από την πρώτη στιγμή ότι βάζουμε στην άκρη τις διαφορές και συνεργαζόμαστε για το καλό της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας.

Όλοι μαζί θα καθαρίσουμε την πόλη.
Πήραμε, λοιπόν, μια πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, με την εταιρία ISS, σήμερα διαθέτουμε στο δήμο Θεσσαλονίκης τρία επανδρωμένα απορριμματοφόρα για δύο εβδομάδες, για να βοηθήσουμε στην αποκομιδή των σκουπιδιών.
Ευχαριστώ την εταιρία ISS για τη προσφορά της και την κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη που δείχνει.
Εύχομαι η ενέργεια αυτή να βρει μιμητές. Όλοι μαζί θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε απέναντι στα σκουπίδια.
Θέλουμε τη συμμετοχή όλων για να βελτιώσουμε τη ζωή, την καθημερινότητα, στην Κεντρική Μακεδονία».
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης τόνισε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη για την εξαιρετικά σημαντική προσφορά. Δείχνει ότι υπάρχει ανεπτυγμένη κοινωνική συνείδηση στην πόλη. Μακάρι να μιμηθούν και άλλες εταιρείες το παράδειγμα αυτής της εταιρίας».

taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...