Carrefour:ΛΙΓΑ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ....ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ...ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...


Οριστικό λουκέτο

Το οριστικό λουκέτο και την απόλυση όλων των εργαζομένων σε κατάστημα της Carrefour σε εμπορικό κέντρο της Ολυμπίας αποφάσισε και ανακοίνωσε ο όμιλος
news247.gr
Τέλος στη λειτουργία του υποκαταστήματός που βρίσκεται στο OLYMPIA MALL, έβαλε ο Όμιλος Σούπερ Μάρκετ "Carrefour – Mαρινόπουλος" με αποτέλεσμα 40 περίπου εργαζόμενοι να βρίσκονται στον αέρα.
Ο Όμιλος επικαλείται οικονομικούς λόγους, καθώς τελευταία η κίνηση στο υποκατάστημα ήταν πολύ περιορισμένη και αρκετά ζημιογόνος για τον Όμιλο.
Το Σάββατο εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις του υποκαταστήματος, προκειμένου να έχουν μια πρώτη επαφή με τους υπευθύνους, καθώς υπάρχει σύγχυση σχετικά το εργασιακό μέλλον τους.
Αρχικά κάποιοι εργαζόμενοι κατήγγειλαν πως το βράδυ της Τετάρτης τους ανακοινώθηκε ότι κλείνει το υποκατάστημα και απολύονται όλοι.
Να σημειωθεί ότι κοντά στους εργαζόμενους βρέθηκαν και μέλη των διοικήσεων των Εργατικών Κέντρων Τρικάλων και Καρδίτσας με επικεφαλής τους προέδρων αυτών Ντίνα Δήμα και Στέφανο Γούλα, όπως και μέλη του ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...