"Ακροπόλ" και το "Classical Fashion" :Λουκέτο δύο ξενοδοχείων της Αθήνας


Σβήνει το κέντρο της Αθήνας, καθώς άλλα δύο ξενοδοχεία που είχαν ανακαινιστεί, στην περιοχή της Ομόνοιας, βάζουν λουκέτο. Τα τέσσερα ξενοδοχεία που έκλεισαν
news247.gr
Αυξάνονται τα ξενοδοχεία που βάζουν λουκέτο στην Αθήνα καθώς άλλα δύο έρχονται να προστεθούν στον κατάλογο αυτών που έκλεισαν συμπεριλαμβανομένου και των ξενοδοχείων "Εσπέρια" και "Κάνιγγος 21". Πρόκειται για τα ξενοδοχεία "Ακροπόλ" και το "Classical Fashion" συνολικής δυναμικότητας 500 κλινών ενώ πηγές του ξενοδοχειακού κλάδου κάνουν λόγο και για ένα ακόμη λουκέτο σύντομα στην Αθήνα.
Η  Μαρι Δασκαλαντωνάκη, εντεταλμένη σύμβουλος της Grecotel, ήρθε να ταράξει και άλλο τα ήδη ταραγμένα νερά, ανακοινώνοντας την παύση λειτουργίας των δυο ξενοδοχείων του Ομίλου στο κέντρο της Πρωτεύουσας, την Ομόνοια.
Τα τέσσερα αυτά ξενοδοχεία που ήδη έκλεισαν εμφανίζονται να πληρώνουν το τίμημα της κακής πορείας του ελληνικού τουρισμού, ειδικά στο σκέλος των εσόδων τα τελευταία δυο χρόνια, με τους ξενοδόχους να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι η κατάσταση θα πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας εάν δεν ληφθούν μέτρα.
Στην περίπτωση της Grecotel, κύρια αιτία για την απόσυρση των κλινών από την Αθήνα ήταν τα υψηλά μισθώματα που ζητούσαν οι ιδιοκτήτες των κτιριακών εγκαταστάσεων και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε ο ξενοδοχείακός όμιλος για την εξεύρεση λύσης, το λουκέτο δεν απεφεύχθη. Την ίδια στιγμή η εγκληματικότητα που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στην περιοχή, έγειρε την πλάστιγγα προς την παύση των εργασιών των συγκεκριμένων μονάδων.
Σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους των δυο ξενοδοχειακών μονάδων, όπως είπε η κα Δασκαλαντωνάκη, "απορροφήθηκαν" σε άλλες μονάδες ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την έναρξη της λειτουργίας δυο νέων ξενοδοχειακών μονάδων 850 κλινών. Πρόκειται για το νέο ξενοδοχείο με την επωνυμία "Αστέρας" στην Αλεξανδρούπολη που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, συνολικής επένδυσης 19 εκατ. ευρώ και το ξενοδοχείο ΜΕΛΙ που βρίσκεται στο Νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο των Μαλλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...