*«ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ» στη Θεσσαλονίκη *«ΜΑΜΟΥΝΙΑ LIVE» στη Θεσσαλονίκη *«ΑΡΙΩΝ» στην Πάτρα *«ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΥΞΙΔΑ» στο Ηράκλειο *«PLASTELINA BAR» στο Ηράκλειο *«CAFE ARSENALI» στο Ηράκλειο:ΛΟΥΚΕΤΑ ΑΠΟ ΣΔΟΕ..


Σφράγισαν καταστήματα

Οι έφοδοι του ΣΔΟΕ κατέληξαν σε λουκέτα σε έξι μπαρ και νυχτερινά κέντρα και πρόστιμα φωτιά σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο. Κλειστά για 48 ώρες


News247.gr  
Στην αναστολή λειτουργίας έξι νυχτερινών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο για 48 ώρες, προχώρησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), μετά από οικονομικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Συγκεκριμένα, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ διενήργησαν έλεγχο σε 16 μαγαζιά συνολικά με αντικείμενο δραστηριότητας την διασκέδαση, προκειμένου να διακριβωθεί η εφαρμογή των διατάξεων του φορολογικού νόμου.
Πρόκειται για τα νυχτερινά μαγαζιά:
*«ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ» στη Θεσσαλονίκη
*«ΜΑΜΟΥΝΙΑ LIVE» στη Θεσσαλονίκη
*«ΑΡΙΩΝ» στην Πάτρα
*«ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΥΞΙΔΑ» στο Ηράκλειο
*«PLASTELINA BAR» στο Ηράκλειο
*«CAFE ARSENALI» στο Ηράκλειο
Σε 11 επιχειρήσεις διαπιστώθηκε η μη εφαρμογή του και καταλογίσθηκαν συνολικά 353 παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων
Οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν στις έξι παραπάνω επιχειρήσεις επισύρουν και την κύρωση της αναστολής λειτουργίας για 48 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...