Γιώργος Βαρδινογιάννης:o λυκος και αν εγερασε....

Ο «καπετάνιος» που βρέθηκε στο άδειο Ολυμπιακό στάδιο για να δει το ματς του Παναθηναϊκού με την Καβάλα, πληροφορήθηκε ότι ο σπίκερ (σ.σ Άγγελος Στυλιάδης) στην φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Νίνης είπε ότι δεν υπάρχει παράβαση.


Έτσι… ανέβηκε στα μπουθ που γίνονταν η μετάδοση του αγώνα για να διαμαρτυρηθεί. Όπως ήταν λογικό τα όσα λέχθηκαν δεν μπορούσαν να περάσουν από τα μικρόφωνα τα οποία και… έκλεισαν για μερικά λεπτά!

«Μα καλά δεν είδες που του παίρνει τα πόδια;» ήταν το σχόλιο του Γιώργου Βαρδινογιάννη στο μπουθ, ο οποίος βγαίνοντας χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους στα επίσημα. «Πρέπει οι σπίκερ να μη μιλάνε για τη διαιτησία και να κάνουν τους ειδικούς. Απαγορεύεται να κάνουν κρίσεις ιδιοτελής και να λένε ότι το ένα πέναλτι είναι και το άλλο όχι» τόνισε ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού».

Στυλιάδης: «Μου είπε να σταματήσω την μετάδοση»
Ο Άγγελος Στυλιάδης λίγο μετά το παιχνίδι στην εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας: «Ο κ. Βαρδινογιάννης ήλθε στο καμαράκι που περιέγραφα τον αγώνα και μου ζήτησε να σταματήσω τη μετάδοση, εκφράζοντας τη διαφωνία του για τη θέση που πήρα όσον αφορά στο πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Εκείνη τη στιγμή ήμουν με τον αρχισυντάκτη της NOVA, Μάκη Μπεκιάρη. Και οι δύο μας τον παρακαλέσαμε αρκετές φορές να τελειώσει πρώτα το παιχνίδι και ό,τι παράπονο έχει να το εκφράσει μετά τη λήξη του».

 "Απαγορεύεται οι σχολιαστές να κάνουν ιδιοτελείς κρίσεις"
Για την παρέμβαση του στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καβάλα τοποθετήθηκε και ο ίδιος ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.
O ιστορικός πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είπε: "Πρέπει οι σπίκερ των αγώνων να μην μιλάνε για τη διαιτησία και να γίνονται εξπέρ. Σαν απλός φίλαθλος έχω το δικαίωμα να πω ότι απαγορεύεται στους σχολιαστές των αγώνων να κάνουν κρίσεις και μάλιστα ιδιοτελείς. Δεν είναι σωστό, αυτά παράγουν τη βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...