Tι έφαγε ο Πάγκαλος την Πρωτοχρονιά;

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο Αντιπρόεδρος της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της Ελλάδας, μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Χριστοφάκη, έμειναν σε σουίτα 350 τ.μ. (ολόκληρος ο όροφος), με δική της πισίνα και τζακούζι και έφαγαν στο ρουφ γκάρντεν του εστιατορίου, δηλαδή, ο κ.Πάγκαλος, ξεκίνησε με... ένα ποτήρι σαμπάνιας Veuve Cliquot Ponsardin Brut Συνέχισε με ταρτάρ μοσχαριού με χαβιάρι σε σάλτσα από παντζάρια και σορμπέ σαμπάνιας μετά πέρασε σε φουαγρά εσκαλόπ με βελουτέ ντομάτας και παγωτό ρικότα μετά ψητό αστακό με μωβ πατάτες και τρούφα και λιγκουίνι με αυγοτάραχο συνέχισε με σορμπέ μάγκο ήρθε το κυρίως πιάτο: ψητό φιλέτο από μοσχαράκι με προσούτο, πουρέ από σελινόριζα και κόκκινο λάχανο μετά, η Πρωτοχρονιάτικη έκπληξη Gianduja και παγωτό αμαρέτο και στο τέλος, το κρασί. Αυτά! Σύμφωνα με πληροφορίες -δικές μας,όχι της εφημερίδας- ο κ.Αντιπρόεδρος βρήκε εξαιρετικό το μενού, εκτός από μια λεπτομέρεια: η τρούφα στον ψητό αστακό το έκανε λίγο βαρύ. Κατά τα άλλα καλά και προπαντώς σοσιαλιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...