TV100:Νέα διοίκηση!!


Νέο Διοικητικό συμβούλιο στη Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας Θεσσαλονίκης, στην πιό γνωστή δηλαδή σε όλους ως TV100 και FM100, όρισε ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Το νέο ΔΣ της ΔΕΠΘΕ αποτελείται από τους :
Πρόεδρος: Γιάννης Μπουτάρης
Αντιπρόεδρος : Σοφία Ασλανίδου
από την πλειοψηφία: Πέτρος Λεκάκης
από την αντιπολίτευση: Βενιαμίν Καρακωστάνογλου και Χρήστος Μάτης
από τους εργαζόμενους στη ΔΕΠΘΕ: Γιώργος Σαράντος
από την ΕΣΗΕΜΘ: Πάνος Νεστορίδης
επιλογής Μπουταρη: Φίλιος Στάγκος δημοσιογραφος, σύμβουλος δημάρχου
Αραβελα Σαλονικίδου, μέλος Δ.Σ. ΒΕΘ
Γιάννης Βαλτής, ειδικός στην τεχνολογία των μέσων
Γιώργος Κορδομενίδης, συγγραφέας, Στην πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΠΘΕ που έγινε την Παρασκευή, τελικά δεν είχαμε την ανακοίνωση του Φίλιου Στάγκου ως διευθύνοντος συμβούλου, παρόλο που ο δημοσιογράφος ήταν παρών και του ανατέθηκε «αποστολή».
Τα προβλήματα που υπάρχουν στα δημοτικά μέσα της Θεσσαλονίκης, είναι πολλά και έχουν ειπωθεί αρκετές φορές και ακόμα μια στη συνεδρίαση της Παρασκευής, στην οποία τα νέα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν οι τέσσερις εν ενεργεία επικεφαλής της ΔΕΠΘΕ
Όμως πάρθηκαν και κάποιες αποφάσεις που θα ανακοινωθούν από το δήμο Θεσσαλονίκης, πιθανότατα με αυριανό Δελτίο Τύπου.
Το νέο Δ.Σ έκανε δεκτή την πρόταση του δημάρχου Γ. Μπουτάρη να ανατεθεί η διενέργεια ελέγχου για την ακριβή αποτύπωση της κατάστασης της εταιρίας.
Ανατέθηκε στον Φίλιο Στάγκο να ετοιμάσει για το επόμενο συμβούλιο μια παρουσίαση του δυναμικού της ΔΕΠΘΕ, στον Γιάννη Βαλτή της τεχνολογικής υποδομής ενώ στην Αραβέλλα Σαλονικίδου την διασύνδεση της ΔΕΠΘΕ με τη διαφημιστική αγορά, ενώ η Σοφία Ασλανίδου θα αναλάβει τη «διοικητική εποπτεία».
Ο σύμβουλος διοίκησης της ΔΕΠΘΕ, Θ.Κρυωνάς είπε ότι οι 211 εργαζόμενοι είναι πολλοί και ότι «για κάθε πρόσληψη, πρέπει να φεύγουν εφτά».
Από τον κ. Κρυωνά και τους άλλους τρεις επικεφαλής έχει ζητηθεί να θέσουν στη διάθεση της νέας διοίκησης τις παραιτήσεις τους.
http://www.spnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...