ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟ...

 "Καραμανλής, ο επόμενος Πρόεδρος" 
Εξυπνος ο Φαήλος,αμολάει παπαριές για να γίνεται ντόρος και να προβαλλεται το όνομα του!!!!

Ως τον επόμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας βλέπει τον τέως πρωθυπουργό ο στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντας το κόμμα της "στατιστικό λάθος" 
"Έχει μια θέση στην ιστορία της παράταξης και πιστεύω ότι όταν θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς πρωθυπουργός -και αυτό θα είναι σύντομα- ο Κώστας Καραμανλής δικαιωματικά θα μπορούσε να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας". 
Τα λόγια αυτά ανήκουν στον άτυπο συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ Αντ. Σαμαρά, δικηγόρο Φαήλο Κρανιδιώτη, ο οποίος πάντως απέφυγε να σχολιάσει την απουσία του τέως πρωθυπουργού από τα εγκαίνια των νέων κομματικών γραφείων επί της λεωφόρου Συγγρού. 

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, ο Φ. Κρανιδιώτης απέκρουσε τις επικρίσεις για τον πρόεδρο της ΝΔ, πως εκφράζει συντηρητικές θέσεις διερωτώμενος αν είναι "συντηρητικό ότι υπερασπίζεται τις λαϊκές τάξεις" ενώ συμπλήρωσε: "Δηλαδή, θα ήταν αριστερή στροφή αν ακολουθούσαμε την κοινωνική ανθρωποφαγία του αποκόμματος της κ. Μπακογιάννη; (...). 
Αν αφαιρέσεις την απουσία αναφορών στα εθνικά ζητήματα ή τον ενδοτισμό που έχουν οι απόψεις κάποιων, αυτό που τους διακρίνει είναι πραγματικά ακροδεξιές". Προχώρησε δε περισσότερο την κριτική του για το κόμμα της "Δημοκρατικής Συμμαχίας", λέγοντας "την κ. Μπακογιάννη τη θεωρώ αμελητέα ποσότητα. Είναι ένα στατιστικό λάθος και αυτό θα αποδειχθεί. Κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, μεταξύ 1,8% και 1,2%, με 44% λευκά και άκυρα στις δημοσκοπήσεις και χωρίς καμία πολιτική πίεση, από τη στιγμή που δεν έχουμε εκλογές.
 Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι και 0,8%. Εγώ πιστεύω ότι δεν θα μπουν καν στη Βουλή. Είναι κόμμα που έχει γίνει από γινάτι, είναι το πρώτο κόμμα που έχει γίνει από πίκρα. Αυτά τα πράγματα δεν περπατάνε. Αν τσαντίζεσαι, πας διακοπές, μια βόλτα. Δεν κάνεις κόμμα".
 Όσον αφορά στο εάν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με τον ΛΑΟΣ μίλησε για "αυτοδιάλυση" του κόμματος του Γ. Καρατζαφέρη.
 "Η ενότητα θα γίνει στη βάση. Οι λόγοι που υπήρχαν για να ιδρύσουν στελέχη τον ΛΑΟΣ ή για να προσχωρήσουν σ’ αυτόν, μετά την εκλογή του κ. Σαμαρά, εξέλιπαν.
 Η παράταξη έχει αρχηγό, έχει πατριωτική πολιτική, δεν χρειάζεται κανένας πλέον κόμμα διαμαρτυρίας. Η βάση θα ενωθεί", είπε. 
Τέλος ο κ. Κρανιδιώτης δήλωσε ότι δεν θεωρεί εαυτόν ηγετικό στέλεχος της ΝΔ και πως "είναι στρατιώτης" που εκτελεί τις οδηγίες Σαμαρά, ενώ για τη δήλωσή του περί "ντιντήδων" που είχε ξεσηκώσει θύελλα στην ΝΔ σημείωσε: "Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος σε οποιοδήποτε κόμμα, ο οποίος λέει ότι η πολιτική πρέπει να γίνεται με παραπολιτική και στους διαδρόμους, με διαρροές; Στο κείμενό μου, επειδή το έχουν διαβάσει πάρα πολλοί, βλέπουν όλοι πάρα πολύ προσεκτικά ότι δεν αναφέρομαι στη Ν.Δ. Αναφέρομαι στην πολιτική ζωή της χώρας, διακομματικά.
 Ήταν ένα πρόβλημα. Εγώ δεν είπα πού υπάρχουν και πού δεν υπάρχουν («ντιντήδες»). Ο κόσμος ξέρει". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...