ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ!!!Δεν αργούν οι μέρες της μεγάλης πείνας

 Δεν φτάνουν τα τρόφιμα για τον πληθυσμό


Δεν αργούν οι μέρες της μεγάλης πείνας
 Με τα Ηνωμένα Έθνη να προβλέπουν ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα φτάσει το 2050 τα εννέα δισεκατομμύρια, εκπρόσωπός της οργάνωσης WWF, που μίλησε στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης ισχυρίστηκε ότι για να ταΐσουμε όλα τα στόματα του κόσμου, θα πρέπει τα επόμενα σαράντα χρόνια να παράγουμε τόσο φαγητό όσο παρήχθη τα προηγούμενα 8.000 χρόνια.
 Ο Τζέισον Κλέι της WWF τόνισε ότι αν οι σημερινές τάσεις συνεχιστούν, μέχρι το 2050 ο πλανήτης μας δεν θα είναι πια αναγνωρίσιμος.
 Η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού θα επιδεινώσει το πρόβλημα της εξάντλησης των φυσικών πόρων, συμφώνησε ο Τζον Κάστερλαϊν, διευθυντής της Πρωτοβουλίας Πληθυσμιακής Έρευνας στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο. 
 Ο ίδιος εκτιμά ότι σημαντικό πρόβλημα είναι και η προβλεπόμενη αύξηση των εισοδημάτων, τα οποία αναμένονται να τριπλασιαστούν τα επόμενα 40 χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αύξηση του εισοδήματος οδηγεί συνήθως και σε αύξηση της κατανάλωσης ζωικών προϊόντων, των οποίων η παραγωγή απαιτεί μεγάλες ποσότητες ενέργειας και πρώτων υλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...