Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.):Καταργείται ;;;


Oι αθεόφοβοι, δεν ξεπουλάνε, χαρίζουν τη χώρα! 


 H Ομοσπονδία Εργαζομένων Ερευνητικών Κέντρων – Ιδρυμάτων απαιτεί την άμεση και κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων περί κατάργησης του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.). 
Το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. είναι ο μοναδικός φορέας που ασχολείται με...
την Θαλάσσια Έρευνα, μια ζωτικής σημασίας δραστηριότητα για τα εθνικά συμφέροντα της χώρα μας. Στο ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. εργάζονται συνολικά 450 άτομα με πλούσια επιστημονική και Κοινωνική συνεισφορά, όπως η υλοποίηση δεκάδων διεθνών, ευρωπαϊκών και εθνικών ερευνητικών προγραμμάτων, η έρευνα, ο εντοπισμός ή/και η ανέλκυση συντριμμιών από δυστυχήματα (π.χ. σε μαχητικά αεροσκάφη Μιράζ, F-16 και ελικόπτερα Shinook, EKAB) και από σύγχρονα και αρχαία ναυάγια (π.χ. Sea Diamond) και η συμμετοχή σε προγράμματα έρευνας υδρογονανθράκων (π.χ. Πρίνος 2008), συνεισφέροντας ουσιαστικά στο... κοινωνικό σύνολο και στην εθνική οικονομία.
 Η Ομοσπονδία μας προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που η ανωτέρω πληροφορία κατάργησης του ΕΛΚΕΘΕ δεν διαψευσθεί άμεσα από την πολιτική ηγεσία, οι εργαζόμενοι στα Ερευνητικά Κέντρα θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...