ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ LIGHT!!!

Γιαούρτια στον Πάνο Μπεγλίτη
 Επεισοδιακή ήταν η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΒ.
 Οι εργαζόμενοι υποδέχθηκαν τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας με γιαούρτια και μπουκάλια. "Δεν δέχομαι τραμπουκισμός" απάντησε ο υπουργός. Τι φοβούνται οι εργαζόμενοι

 "Θερμή" υποδοχή επιφύλαξαν οι εργαζόμενο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη.
 Κατά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΒ στο Σχηματάρι, ο υπουργός δέχθηκε φραστική επίθεση από εργαζόμενους, οι οποίοι στη συνέχεια πέταξαν γιαούρτια και μπουκάλια νερού, χωρίς όμως να βρουν στόχο. 
Οι εργαζόμενοι φώναζαν συνθήματα κατά του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και επικράτησε ένταση για αρκετή ώρα.
 Ο κ. Μπεγλίτης μεταφέρθηκε σε διπλανό χώρο και με ντουντούκα μίλησε στους εργαζόμενους, λέγοντας ότι η ΕΑΒ θα διατηρήσει τον δημόσιο χαρακτήρα της και ότι ήρθε για να συζητήσουν τα προβλήματα. 
Τόνισε πάντως ότι δεν ανέχεται τραμπουκισμούς. Μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν και δεν σημειώθηκαν άλλα επεισόδια. 
Στη συνέχεια ο υπουργός αποχώρησε όπως όπως και πιθανότατα μετάνιωσε για την επιλογή του να πάει στην εκδήλωση, καθώς ήταν γνωστό ότι το κλίμα θα ήταν τεταμένο. Οι εργαζόμενοι ανησυχούν ότι η κυβέρνηση έχει ως στόχο να ιδιωτικοποιήσει την ΕΑΒ με πιλότο το καθεστώς που ισχύει στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. 
 απο το news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...