ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....



Φραστική επίθεση και στον Σαχινίδη
Κατά την ομιλία του, ο κ. Σαχινίδης, υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών επιλογών σε θέματα οικονομίας
Picture 0 for Φραστική επίθεση και στον Σαχινίδη


«Βαρύ» κλίμα, που συνοδεύτηκε και με μικρής κλίμακας επεισόδια, συνάντησε ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης κατά την  παρουσία του στο Βόλο, όπου και μίλησε για τις εξελίξεις στην οικονομία. Την επόμενη ημέρα από τη Λάρισα, πάντως, σε εμφανώς καλύτερες συνθήκες, εμφανίστηκε βέβαιος πως η χώρα θα βγει από την κρίση.
Όσον αφορά, ειδικότερα, στις αντιδράσεις στο Βόλο, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, έξω από το ξενοδοχείο, που είχε μετατραπεί σε «φρούριο» από την έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, μια μικρή μερίδα διαδηλωτών φώναζε συνθήματα κατά του κυβερνώντος κόμματος.
Το σκηνικό της έντασης ενισχύθηκε περισσότερο όταν άγνωστος τηλεφώνησε και προειδοποίησε για τοποθέτηση βόμβας στο ξενοδοχείο, αλλά αποδείχθηκε φάρσα. Τη «σκυτάλη» των αντιδράσεων πήρε στη συνέχεια ο πρώην αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας, Σ. Λημνιός, ο οποίος όταν ο κ. Σαχινίδης ανέβαινε στο βήμα του επιτέθηκε λεκτικά με συνέπεια να «ανάψουν τα αίματα», αφού τοπικά στελέχη του κόμματος τον οδήγησαν δια της βίας έξω από την αίθουσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...