ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΚΑΙ...ΤΣΟΥΠ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ...

Το ΛΑΟΣ οραματίζεται πορείες χωρίς να κλείνουν οι δρόμοι
 Εκτός και αν ο κόσμος ξεπερνά τους 10.000 
 Πορείες με ανοιχτούς δρόμους οραματίζεται ο ΛΑΟΣ με σχετική πρόταση νόμου που κατέθεσε στη Βουλή και υπογράφουν όλοι οι βουλευτές του κόμματος. Στην πρόταση οι βουλευτές μεταξύ άλλων προτείνουν οι διαδηλωτές να μην παρεμποδίζουν την ελεύθερη κίνηση των πολιτών και των συγκοινωνιών στις λεωφόρους και οδούς των αστικών κέντρων. 
 Προσθέτουν δε, ότι μόνον αν οι συναθροίσεις είναι εξαιρετικά ογκώδεις και άνω των δέκα χιλιάδων ατόμων, μπορεί με αιτιολογημένη απόφαση η αστυνομία να επιτρέψει χρήση μέρους των λεωφόρων και οδών του αστικού κέντρου. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα πρέπει πάντοτε ένα τμήμα της λεωφόρου ή οδού να παραμένει ανοικτό. 
 Σε ότι αφορά τους διαδηλωτές προτείνεται η απαγόρευση απόκρυψης ή αλλοίωσης του προσώπου τους ώστε να μην αναγνωρίζονται και σε αντίθετη περίπτωση προβλέπεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους.
 Τέλος, σε περίπτωση βανδαλισμών οι βουλευτές του ΛΑΟΣ προτείνουν να ευθύνονται οι διοργανωτές των διαδηλώσεων και να είναι υπεύθυνοι για την αστική αποζημίωση των ζημιωθέντων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...