ΓΑΠ:«Θα την αλλάξουμε την Ελλάδα»....ή μας φτύνουν και λέμε βρέχει!!

«Θα την αλλάξουμε την Ελλάδα»«Στόχος μας είναι η συνεχής μείωση των ελλειμμάτων» τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής, στη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων των Γ. Καρατζαφέρη και Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της «Ώρας του πρωθυπουργού».
 «Βασικός στόχος μας είναι να μη χρειαζόμαστε όλο και περισσότερα δανεικά, για να μπορούμε να επιβιώσουμε» υπογράμμισε ο Γ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «αυτή είναι η δικιά μου πατριωτική στάση.
Όχι σε δάνειες δυνάμεις. Θα την αλλάξουμε την Ελλάδα». Παράλληλα, ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι η μείωση του ελλείμματος κατά 5% είναι ρεκόρ και «πράγματι υπάρχει ελπίδα ότι το 2012 θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα». Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, αναφέρθηκε στις τομές, όπως οι αποκρατικοποιήσεις, «πάντα με διαφάνεια πάντα με τις καλύτερες τιμές». Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι θα δοθεί έμφαση στην ανταγωνιστικότητα, στην ποιότητα, στις εξαγωγές αλλά και στην παιδεία και στις υπηρεσίες υγείας.
 «Η μεγαλύτερη κοινωνική αδικία και αντιαναπτυξιακό φαινόμενο είναι η φοροδιαφυγή» επανέλαβε και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι ένα ευρύτερο πολιτικό σύστημα που να το εμπιστεύεται ο λαός. Θα γίνει βιώσιμο το χρέος και θα κάνουμε αλλαγές, ώστε να είναι η οικονομία μας βιώσιμη». Αναφερόμενος στο μέλλον της χώρας, είπε: «Θα την αλλάξουμε την Ελλάδα. Όχι μόνο θα έχουμε μια διαφορετική Ελλάδα, αλλά θα έχουμε λύσει για τις επόμενες γενιές και το μεγάλο ζήτημα του χρέους. Για μια Ελλάδα ποτέ πια σε επιτήρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...