ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ!!!


Δανείζουν στην Ελλάδα με επιτόκιο 5%, ενώ οι ίδιοι δανείζονται με επιτόκιο 3%


«Αφόρητο κοινωνικά» το πρόγραμμα λιτότητας στην Ελλάδα
«Ειλικρινά, το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι δανείζουν στην Ελλάδα με επιτόκιο της τάξης του 5%, ενώ οι ίδιοι δανείζονται με επιτόκιο 3%, δεν το ονομάζω έκφραση αλληλεγγύης», σχολίασε η ...
επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μαρτίν Ομπρί.

«Αφόρητο κοινωνικά», χαρακτήρισε το πρόγραμμα λιτότητας που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα η επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Γαλλία, Μαρτίν Ομπρί, κατηγορώντας παράλληλα την Ευρώπη για «ολιγωρία και σκληρά ανταλλάγματα».
Προσκεκλημένη στην εκπομπή «Parole Directe» στο κανάλι TF1, εξέφρασε την... ανησυχία της για την κρίση στην Ελλάδα και υπογράμμισε: «Από την αρχή είχαμε εκφράσει την ανησυχία, θεωρώντας εξαιρετικά σκληρό το πρόγραμμα λιτότητας που ζητήθηκε να εφαρμοσθεί από την Ελλάδα.

Βεβαίως η χώρα χρειαζόταν μέτρα λιτότητας, καθώς το χρέος της ήταν τεράστιο και ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε με κουράγιο το έργο του με στόχο τη μείωση του ελλείμματος.

Η Ευρώπη, ωστόσο, άργησε να αντιδράσει και ζήτησε πολύ σκληρά ανταλλάγματα. Σήμερα το πρόγραμμα λιτότητας είναι από κοινωνική άποψη αφόρητο και πλήττει την ανάπτυξη».

«Ειλικρινά, το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι δανείζουν στην Ελλάδα με επιτόκιο της τάξης του 5%, ενώ οι ίδιοι δανείζονται με επιτόκιο 3%, δεν το ονομάζω έκφραση αλληλεγγύης», κατέληξε η Μαρτίν Ομπρί.
απο το greece-salonika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...