Αποκαλύψεις που αποσιωπούνται για τον κύριο Πάγκαλο ....



Επειδή πολλά μας έχει πει ο κύριος αντιπρόεδρος και κανείς "δημοσιογράφος" (με εισαγωγικά) στα Οργουελικά κανάλια μας δεν τολμά να τον ρωτήσει στα ίσια μερικά αυτονόητα πράγματα, δίνω μερικά στοιχεία για όσους "δυσκολεύονται" να τα βρούνε ή να τα θυμηθούν....


Το βιογραφικό

Μερικά πράγματα για τον Πάγκαλο, μια και τα ΜΜΕ φαίνεται ότι έχουν πολύ βραχεία μνήμη:

-> Πλήρες βιογραφικό (pasok.gr)

Έχει υπάρξει δύο δεκαετίες φοιτητής και "ερευνητής" στη Γαλλία, αλλά παρόλα αυτά δεν έχει ποτέ παρουσιάσει τι ακριβώς "ερευνούσε" τότε ή κάποια εργασία δημοσιευμένη σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό Οικονομικών. Από τα 43 του είναι βουλευτής. Δηλαδή δεν έχει ΠΟΤΕ δουλέψει ΠΟΥΘΕΝΑ σε δουλειά όπου να μην είναι 100% κρατικοδίαιτος, εντός και εκτός Ελλάδας.

Οι δηλώσεις

Θα μπορούσε κανείς να πει άπειρα πράγματα για τον αντιπρόεδρο, για το βιογραφικό του, για αυτά που έχει πει (και ξε-πει) όλα αυτά τα χρόνια.

-> Ιστορικό και "δράση" του ως βουλευτής και υπουργός (Wikipedia)

Μερικές χαρακτηριστικές δηλώσεις-δράσεις του (παλαιότερες):

Η δήλωσή του ότι «η Γερμανία είναι οικονομικός γίγαντας, αλλά πολιτικός νάνος», την οποία κατόπιν υποχρεώθηκε να αποσύρει.

Η δήλωσή του ότι «στους διαδρόμους του Υπουργείου Εξωτερικών μιλάνε αγγλικά», αναφερόμενος στην Υπουργία Γιώργου Παπανδρέου.

Η δήλωσή του ότι «μετά το 2000 καταστράφηκε η χώρα»

Η αρχική έντονη καταδίκη του Σχεδίου Ανάν για την επανένωση της Κύπρου και μετέπειτα η φανατική υποστήριξή του

Δηλώσεις για τον Γ.Α.Παπανδρέου, πρωθυπουργό και σημερινό αφεντικό του
 (papaioannou @ wordpress.com , ΣΤΑΘΗΣ @ enet.gr):

Τις αλίευσε απ’ το Διαδίκτυο (0ι πολίτες επικοινωνούν) ο κ. Κώστας Καββαθάς και μας τις υπενθυμίζει από το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής. Πρόκειται για δηλώσεις του κ. Πάγκαλου περί τον αρχηγό του Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου, τις εξής:

«Θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ αν γίνει αρχηγός ο Γιώργος Παπανδρέου» («Ελευθεροτυπία» 7.8.2001).

«Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει πολλά προτερήματα, αλλά δεν έχει τα προσόντα για πρωθυπουργός» («Κ. Ελευθεροτυπία», 16.9.2001).

«Δεν θα ξαναμιλήσω φιλικά με τον Γιώργο Α. Παπανδρέου. Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ, δεν έχει πολλά κοινά με τον πατέρα του» («Βήμα», 3.10.2007).

Αυτές «κι άλλες 215 τέτοιες δηλώσεις» έχει κάνει ο κ. Πάγκαλος με κορυφαία εκείνη, στις 26.8.2006, πάλι στην «Ε», ότι «μετά το 2000 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΛΥΣΕ τη χώρα».
απο το thezocalo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...