9 πρωθυπουργοί σε 3 μέρεςΧωρίς προηγούμενο είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην χώρα, όπου από την Κυριακή το βράδυ έως σήμερα έχουμε αλλάξει…


τουλάχιστον τρεις «επίσημους πρωθυπουργούς» και μερικούς ακόμα «σύμφωνα με πηγές»!

Ξεκινήσαμε με την τριπλέτα, Λουκά Παπαδήμο, Παναγιώτη Ρουμελιώτη και Σταύρο Δήμα. Ο τελευταίος «αποχώρησε» γρήγορα από το σενάριο μετά το τηλεοπτικό μήνυμα Σαμαρά.

Στην συνέχεια προστέθηκε το όνομα του Νικηφόρου Διαμαντούρου.Αφού χύθηκε πολύ μελάνι, για να μάθουμε «ποιος είναι ο νέος πρωθυπουργός»… πάει και αυτός!

Η Τρίτη ξημέρωσε με την ελπίδα ότι καταλήξαμε σε πρωθυπουργό, τονΛουκά Παπαδήμο, αλλά εντός της ημέρας μπήκαν στο «παιχνίδι» και τα ονόματα: Φίλιππος Πετσάλνικος και ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Μετά την διάψευση από τους ίδιους ξεκίνησε νέο κυνήγι, για να φτάσουμε σήμερα Τετάρτη πρωί να έχουμε ως υποψήφιο πρωθυπουργό τονΒασίλη Σκουρή!

Πάνω που είπαμε ότι αυτή είναι η «υποψηφιότητα της ημέρας», -τσουπ!- έρχεται και το όνομα του κ. Ι. Κουκιάδη (καθηγητής εργατικού Δικαίου στη Νομική).

Βεβαίως, όλες αυτές τις ημέρες παίζει -με λιγότερες πιθανότητες- και το όνομα του κ. Βενιζέλου.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μόνο οι κ.κ. Κακλαμάνης, Πετσάλνικος βγήκαν να διαψεύσουν τα σενάρια που τους αφορούσαν με αποτέλεσμα αυτά που αφορούσαν τους υπόλοιπους να συνεχίζονται και να διανθίζονται.

Σε λίγη ώρα θα ανακοινωθεί η τελικά νέα κυβέρνηση;
απο το madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...