ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Δείτε πού θα πάνε τα 8 δις της 6ης δόσης!



Έχουμε και λέμε:
Το 40% από την 6η δόση θα πάει σε γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, όπως και σε ξένες ασφαλιστικές εταιρίες για παλιά χρωστούμενα.

Το 18% θα πάει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική ΤράπεζαΤο 23% θα πάει σε ελληνικές τράπεζες που έχουν στην κατοχή τους ελληνικά ομόλογα – πατσαβούρες.....

Τράγκας και "Επίκαιρα" ανέλαβαν την αγιοποίηση του εθνικού κουραμπιέ

Αποκαλύψεις για το σχέδιο "εξόντωσης" Καραμανλή


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το σχέδιο «εξόντωσης» του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή περιλαμβάνει δημοσίευμα του περιοδικού Crash με τον τίτλο «242 μέρες ομηρίας του Κ. Καραμανλή».

Ο Γιώργος Τράγκας, μετά από πολύμηνη έρευνα, αξιοποιεί μία σειρά στοιχείων από τα Wikileaks, καθώς και μαρτυρίες και έγραφα μυστικών υπηρεσιών, μέσα από τα οποία αποκαλύπτει το σχέδιο κέντρων εξουσίας «να κόψουν κάθε ψυχική αντίσταση του Καραμανλή».

Στην έρευνα αναφέρεται η περίπτωση με το όπλο που βρέθηκε να σημαδεύει το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και μία έκρηξη κατά τη διάρκεια διαδρομής του, που δεν είχε δημοσιοποιηθεί τότε.

Γίνεται επίσης εκτενής αναφορά στα πολλά μηνύματα που έλαβε ο πρώην πρωθυπουργός για τα «όχι» που είπε κατά την άσκηση των πρωθυπουργικών καθηκόντων του.

Μεταξύ αυτών αναφέρονται και τελεσίγραφα, αλλά και η επίσκεψη που δέχθηκε ο Κ. Καραμανλής από σημαίνον πρόσωπο, το οποίο του ανέφερε πως «είναι αδιανόητο για χώρα μέλος του ΝΑΤΟ να έχει ανεξάρτητες σχέσεις με τη Ρωσία».

Άρθρο και στα Επίκαιρα

Στοιχεία από το παρασκήνιο των αποφάσεων που σημάδεψαν την διακυβέρνηση του Κ. Καραμανλή, παραθέτει και πρωτοσέλιδο άρθρο του περιοδικού «Επίκαιρα».

Πρόκειται ουσιαστικά για μία προδημοσίευση από το βιβλίο του δημοσιογράφου Μ. Κοττάκη, που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Λιβάνη με τον τίτλο "Off the record", στην οποία περιλαμβάνονται επίσης κρίσιμες συνομιλίες του πρώην πρωθυπουργού, καθώς και αναφορές σε γεγονότα και καταστάσεις που διαχειρίστηκε.
απο το madata.gr

Ανορθόγραφη η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου στο twitter




Μπορεί να είναι υπουργός Παιδείας, αλλά τα ορθογραφικά λαθάκια δεν τα αποφεύγει...

Ο λόγος για την Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter αναφερόμενο στο... Συνέδριο Καινοτομίας έγραψε το «Δημόκριτος» με «η» («Δημόκρητος»), προκαλώντας τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.


Μάλιστα, ένας από αυτούς τις συνέστησε... προσοχή! Ωστόσο, η υπουργός Παιδείας δεν πτοήθηκε αφού παραδέχθηκε το λάθος της δικαιολογήθηκε: «Έχετε δίκιο, είναι αποτέλεσμα βιαστικής γραφής μέσω κινητού...».
από το tragi-ko.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...