Μπινελίκια σε πολιτικούς σε όλη τη χώρα,συνέλαβαν 5 που έβριζαν τον Παπούλια!!



- Πέντε συλλήψεις για τις αποδοκιμασίες κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας- Σκληρές εκφράσεις κατά του Κάρολου Παπούλια - Πολίτες εν χορώ τον καλούσαν να φύγει....

- Μόνο 20 λεπτά έμεινε στον Αγιασμό ο Κ. Παπούλιας
- Τα άκουσαν και οι πολιτικοί σε Κολωνάκι και Θεσσαλονίκη
- Αποδοκιμάστηκε στον Πειραιά και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες, ο Κάρολος Παπούλιας ήρθε αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών. Αυτή τη φορά ήταν στη Χαλκίδα, όπου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε για τον Αγιασμό των υδάτων.

«Παραιτήσου» του φώναζε μερίδα (μη οργανωμένων) πολιτών, απλός κόσμος που δεν έχει δουλειά, κι εκείνος αποφάσισε να αποχωρήσει από την τελετή μόλις 20 λεπτά μετά την άφιξή του.

Αφού προσκύνησε την ελληνική σημαία, αποχώρησε, χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποδοκιμάστηκαν και υπουργοί αλλά και βουλευτές του νομού.

Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Παπούλιας είχε ακούσει τον κόσμο να τον φωνάζει προδότη και να του ζητά να παραιτηθεί. Και τότε είχε αποχωρήσει, με αποτέλεσμα η στρατιωτική παρέλαση να ματαιωθεί.

Νωρίτερα, στην Αθήνα, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στη Δεξαμενή για τον Αγιασμό.

Στη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Μαγκριώτης αλλά και άλλοι πολιτικοί που βρέθηκαν στον Αγιασμό των υδάτων τα άκουσαν για την κυβερνητική πολιτική και όχι μόνο, τόσο την ώρα που έφταναν στο χώρο της τελετής όσο και κατά την αποχώρηση.

Στο στόχαστρο των αγανακτισμένων πολιτών βρέθηκε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που χοροστάτησε στον Αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά. "Που είναι η εκκλησία στην κρίση" φώναζε ο κόσμος, ενώ πρώην εργαζόμενοι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας, ζήτησαν να γίνουν εργοστάσια και να φύγει η ανεργία.
απο το newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...