Περιμένοντας στον καναπέ, θα ....χάσουμε και τον καναπέΗ ελληνική κοινωνία, πλήν ορισμένων ανώδυνων για το σύστημα και από καιρού είς καιρόν αντιδράσεων, σε τίποτα δέν διαφέρει από μελλοθάνατους που περιμένουν πριν την τελική ομαδική εκτέλεση να....


εμφανιστεί έξω από τη φυλακή ο τιμωρός καβαλάρης με το μαύρο άλογο, ο μυθικός και ανίκητος ΖΟΡΡΟ, για να την ελευθερώσει.

Οσο και άν γνωρίζουμε οτι αυτό ειναι ενα παραμύθι, εν τούτοις μοιάζουμε να πιστεύουμε οτι και στην ζωή κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Καί μπορεί μέν στην ιστορία να εμφανίστηκαν ηγετικές λαϊκές φυσιογνωμίες πού άλλαξαν τον ρούν οπως λέμε της ιστορίας, πλήν όμως αυτές δέν ήταν μόνες τους, αλλά είχαν οργάνωση και κυρίως ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ κατάφεραν να βγάλουν από το σβέρκο των λαών ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ την ολιγαρχία του πλούτου, πού τον λεηλατούσε, τον χαράτσωνε και τον είχε μόνο για να παράγει υπέρ των ελίτ.

Οσο λοιπόν δέν κατανοούμε ή δέν θέλουμε να κατανοήσουμε ή δέν μάς αφήνει η προπαγάνδα να δούμε την αιτία των δεινών μας, είτε γιατί έχουμε διαπαιδαγωγηθεί να κάνουμε μεγαλόσταυρους στα αφεντικά που μάς δίνουν δουλειά, είτε γιατί μάς έμαθαν να θαμπωνόμαστε με καθρεφτάκια και χάντρες πού προσφέρει ο καπιταλισμός , οτι ο κακός δαίμονας ειναι η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, από την οποία συσσωρεύεται ο πλούτος άρα και η εξουσία στα χέρια των ΟΛΙΓΙΣΤΩΝ, τότε δέν πρόκειται να πάρουμε απόφαση να οργανωθούμε και να ξεσηκωθούμε βάζοντας ΣΤΟΧΟ την αφαίρεση της οικονομικής εξουσίας από εκείνους πού ελέω Θεού την κατέκτησαν.

Οι άλλοι, οι κυβερνώντες ειναι απλά τα πειθήνια οργανά τους, πού για λογαριασμό τους ενεργούν, καλυπτόμενοι πίσω από την κοινοβουλευτική τους εκλογή και το δήθεν δημοκρατικό δικαίωμα των λαών να εκλέγουν τους άρχοντές τους.

Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗ ΖΩΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ.

΄Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕλοιπον ΧΤΕΣ!!! Ή ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΝΙΚΗΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...