Αχ τι θα πουν οι ξενοι, καταστρεφεται ο τουρισμος,αλητες δημοσιοι υπαλληλοι,ας ειστε απληρωτοι 22 μηνες(!)ρεζιλι διεθνως γιναμε,αχ οι καημενοι τουριστες................

Κλειστή η Ακρόπολη

Αποκλεισμένος είναι ο χώρος της Ακρόπολης από πολύ νωρίς το πρωί από συμβασιούχους και αρχειοφύλακες του υπουργείου Πολιτισμού, που ζητούν να καταβληθούν τα δεδουλευμένα μηνών
Τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης απέκλεισαν από τις 6 το πρωί συμβασιούχοι και αρχαιοφύλακες του υπουργείου Πολιτισμού.
Οι διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι ζητούν να γίνουν προσλήψεις, να καταβληθούν τα δεδουλευμένα 22 μηνών, να καταργηθεί η ισχύς του 24μηνου για τις ειδικότητές τους αλλά και να ακυρωθούν 350 απολύσεις που αναμένονται στο τέλος του μήνα.
Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία εργαζόμενοι στο υπουργείο Πολιτισμού προβαίνουν σε τέτοιες κινητοποιήσεις. Αυτό το διάστημα μάλιστα είχαν ξεκινήσει τις κινητοποιήσεις τους τις προηγούμενες ημέρες με παραστάσεις διαμαρτυρίας στο υπουργείο και την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου, αλλά δεν εμπόδιζαν την είσοδο των επισκεπτών.
Είχαν όμως προαναγγείλει την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους μέχρις ότου δικαιωθούν.


http://news247.gr/ellada/kinhtopoihseis_symvasioyxwn.579132.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...