Καλα, γινονται τετοια πραγματα?Δεν το πιστευω!!!

Αποχώρηση με αποκαλύψεις

Με ζοφερό τρόπο παρουσίασε την πραγματικότητα στο χώρο των εξοπλισμών ο απερχόμενος  διευθυντής εξοπλισμών του ΥΕΘΑ Ευάγγελος Βασιλάκος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Μίλησε για τις απειλές και τις πιέσεις που δέχθηκε για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι
Σε αποκαλύψεις  για την παθογένεια που επικρατεί στο χώρο των αμυντικών προμηθειών προχώρησε ο απερχόμενος, παραιτηθείς διευθυντής της ΓΔΑΕΕ (Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών) Ευάγγελος Βασιλάκος, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Σε μια εκ βαθέων και δημόσια εξομολόγηση  ο κ.Βασιλάκος αποκάλυψε ότι  δέχθηκε απειλές από "παρασιτούντες και αλιτήριους" που κινούνται  στο χώρο των εξοπλισμών.

 Με αφορμή μάλιστα  τις δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη περί προσώπων που απέκτησαν περιουσίες από τη θητεία τους στο ελληνικό πεντάγωνο, ο κ. Βασιλάκος σημείωσε ότι "εγώ μπορώ να πω ονόματα αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν έχει καμία σημασία".
Χαρακτηριστική  και η αναφορά του στις πιέσεις  που του ασκήθηκαν: "Έλα μωρέ θα τα πάρεις κι εσύ, μου έλεγαν. Αλλά δεν τα πήρα".
Ο υπεύθυνος  για τα εξοπλιστικά προγράμματα  των τελευταίων τεσσεράμισι ετών αποκάλυψε ακόμη ότι τον Οκτώβριο του 2009, πρότεινε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου τη δημιουργία Υφυπουργείου Εξοπλισμών έτσι ώστε οι αμυντικές προμήθειες να περάσουν υπό πολιτικό έλεγχο.
Ο Υπουργός Εθνικής  Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος ευχαρίστησε  τον κ.Βασιλάκο για τις υπηρεσίες  του και εξήρε την αφοσίωσή του στο δημόσιο συμφέρον. Νέος γενικός  διευθυντής της ΓΔΑΕΕ ανέλαβε  ο υποπτέραρχος εν αποστρατεία Δημήτριος Γεωργιόπουλος.

http://news247.gr/ellada/amyna/prwhn_dieythynths_eksoplismwn_dexthhka_apeiles.579704.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...