ΠΑΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.....ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ

Επίθεση Μπακογιάννη κατά Παπανδρέου και Σαμαρά«Εμείς θα δώσουμε τη μάχη της συμφιλίωσης και της συνεργασίας και, πάνω από όλα, τη μάχη για την ανάπτυξη της Κρήτης για την επόμενη τετραετία». Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, από το Λασίθι όπου βρέθηκε, η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.

Από την πλευρά της η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι Κρητικοί σε αυτές τις εκλογές θα στείλουν ένα διπλό μήνυμα: «Τόσο στον πρωθυπουργό που θέτει εκβιαστικά διλλήματα και προκαλεί αναστάτωση στην ελληνική οικονομία αλλά και διεθνώς με την εκλογική ρητορεία, όσο και στον κ. Σαμαρά, που εξετέθη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εξαιτίας της "διγλωσσίας" που χρησιμοποίησε», όπως χαρακτηριστικά τόνισε η ίδια.

Η κ. Μπακογιάννη σημείωσε επίσης ότι η περιοδεία ξεκίνησε από το Οροπέδιο Λασιθίου, μια από τις πιο όμορφες αλλά τις φτωχότερες περιοχές της Κρήτης που έχει όμως πολλές δυνατότητες για την ανάπτυξή της.


Από εδώ στέλνουμε το μήνυμα για τη μάχη της ανάπτυξης, υπογράμμισε, συμπληρώνοντας ότι η ίδια αλλά και ο συνδυασμός "Μάχη για την Κρήτη" δεν θα το βάλουν κάτω. «Θα δώσουμε τη μάχη της ανάπτυξης της Κρήτης και θα την κερδίσουμε».


Διότι, όπως συνέχισε, κόντρα στο ρεύμα και παρά το γεγονός ότι η κρίση δεν έχει κάνει σοφότερες τις κομματικές ηγεσίες, «εμείς θα δώσουμε τη μάχη της συμφιλίωσης και της συνεργασίας, και πάνω από όλα, τη μάχη για την ανάπτυξη της Κρήτης για την επόμενη τετραετία».


Το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στην Ιεράπετρα και τη Σητεία και συνέντευξη τύπου προς τους δημοσιογράφους.


http://www.nooz.gr/greece/mpakogianni-8a-dosoume-ti-maxi-tis-sumfiliosis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...