ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙ 29ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ GAMATO.INFO...Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΑ LINKS!!!


ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΝΑΝ 29ΧΡΟΝΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΚΛΗΜΑΤΟΣ,ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ GAMATO.INFO...ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΝΕΊΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ,ΚΑΘΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ...ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE "GAMATO.INFO"...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΣΑΤΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ SITES ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ SITES ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ TORRENTS...

ΝΑ ΣΗΜΕΙΏΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΤΑ SITES ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ TORRENTS...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ SERVERS ΤΟΥΣ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑΙΝΙΕΣ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΤΛ...ΑΛΛΑ LINKS ΓΙΑ P2P ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ...

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ LINKS!!!

ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΠΕΓΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ GAMATO.INFO ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ.

ΠΗΓΗ ΠΡΕΖΑ TV
1-9-2010

Στο κακουργοδικείο παραπέμπεται 29χρόνος φερόμενος ως διαχειριστής της δημοφιλούς ιστοσελίδας «gamato» μέσω της οποία διακινούνταν δωρεάν ταινίες, τραγούδια και προγράμματα υπολογιστών.

Πρόκειται για έναν υπάλληλο τεχνικής εταιρίας που κατηγορείται για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας κατ 'εξακολούθηση και παραπέμπεται να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο 29χρόνος, που αρνείται κάθε κατηγορία, είχε συλληφθεί στην περιοχή της Νεάπολης ύστερα από έφοδο αστυνομικών στο σπίτι του, τον περασμένο Μάρτιο. Τότε, η αστυνομία είχε κάνει εφόδους και συλλήψεις σε πέντε σπίτια, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Αριδαία, ύστερα από καταγγελία για παράνομη λειτουργία της ιστοσελίδας gamato.info.

"Ήμουν και γω απλός χρήστης. Δεν είμαι διαχειριστής. Απλώς κατέβαζα τραγούδια και ταινίες. Το γνωρίζω ότι ήταν παράνομο, αλλά το κάνει σχεδόν όλος ο κόσμος", υποστηρίζει από την πλευρά του ο 29χρόνος, που στο μεταξύ έχει αφεθεί ελεύθερος ως τη δίκη.

Η Εταιρία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα διέθετε παράνομα δωρεάν 3,2 εκατομμύρια τίτλους τραγουδιών, ταινιών και προγραμμάτων, στους περίπου 800 χιλιάδες χρήστες της, χωρίς να καταβάλει πνευματικά δικαιώματα, αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο κεντρικός σέρβερ της ιστοσελίδας ήταν εγκατεστημένος στην Ολλανδία.

ΠΡΕΖΑ TV
1-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...