Ο ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΖΕΦΡΥ.....ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Φωτιά από δήλωση πατριωτισμού

Αντιπατριωτική απόπειρα χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός την αντίθεση στους χειρισμούς για έξοδο από την κρίση της κυβέρνησης και επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε εκλογές εάν επικρατήσει η ψήφος αποδοκιμασίας στο ΠΑΣΟΚ. Αντιδράσεις από Ν.Δ. και ΚΚΕ
Για αντιπατριωτική απόπειρα όσων αντιστρατεύονται τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης έκανε λόγο ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού στο Σπόρτινγκ.
Και επανέλαβε ότι πρόθεσή του δεν ήταν να προκήρύξει εθνικές εκλογές αλλά να συνεχίσει την προσπάθεια της χώρας, όπως είπε και του λαού με ενότητα και αφοσίωση, για την επίτευξη του στόχου.
Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε εκλογές εάν το επιβάλουν οι συνθήκες:
"Δεν πρόκειται ούτε μια στιγμή να διστάσω να κάνω αυτό που επιβάλλουν οι συνθήκες, αν συνεχιστεί η αντιπατριωτική απόπειρα υπονόμευσης αυτής της ενότητας, αυτού του αγώνα, που κάνει ο λαός μας. Κριτής όλων μας, ήταν, είναι και θα είναι ο Ελληνικός λαός" είπε ο Γ.Παπανδρέου και ζήτησε από τους πολίτες να πουν όχι στην αποσταθεροποίηση και τις περιπέτειες.
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ακόμη εμπρηστές της ελληνικής οικονομίας όσους ανάγκασαν τη χώρα να προσφύγει στον Μηχανισμό Στήριξης προκειμένου να πληρωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί και να συνεχίσει το κράτος τη λειτουργία του.
"Μετά λιποτάκτησαν. Θέλησαν να σκάσει η βόμβα στα δικά μας χέρια" είπε ο πρωθυπουργός.

Παρέδωσε νησιά και Αιγαίο, απάντηση Θαν.Παφίλη
Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις Παπανδρέου έδωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τον συνδυασμό Λαϊκή Συσπείρωση Θανάσης Παφίλης, που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ.
Ο Θαν.Παφίλης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA έθεσε το ερώτημα εάν ο πρωθυπουργός έχει υπογράψει συνδιαχείριση του Αιγαίου και των κοιτασμάτων πετρελαίου με την Τουρκία, υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ καθώς και εάν έχει προχωρήσει σε χαρακτηρισμό ως γκρίζες ζώνες την έκταση ελληνικών νησιών, χαρακτηρίζοντας τις πράξεις αυτές ως πραγματικά αντιπατριωτικές και προσέθεσε πως καιη Ν.Δ. έχει δώσει τη συγκατάθεσή της στα σχέδια αυτά.

ΠΗΓΗ http://news247.gr/ellada/politiki/gia_antipatriwtes_ekane_logo_o_g_papandreoy_se_omilia_sto_sportingk.621743.html

1 σχόλιο:

  1. Φίλε μου αν δεν κρινόταν η ίδια μας η ζωή από τα όσα επιβουλεύονται, θα κάναμε πολλά γέλια με όλους αυτούς τους άχρηστους αρλεκίνους τους προσκυνημένουσ τους κομπάρσους του θεάτρου της πλουτοκρατίας, το μέτρο της βλακείας που τους χαρακτηρίζει, θα σκόρπαγε άφθονο γέλιο .
    Αλλά κρίνεται η ζωή μας, η ζωή των παιδιών μας και δεν έχουν άλλη επιλογή αυτοί, αλλά ούτε και εμείς άλλη επιλογή από την ανατροπή τους.
    Έχουμε πόλεμο και το δίλημμα είναι ένα:
    " ή αυτοί ή εμείς ή υποταγή στον μεταμοντέρνο Μεσαίωνα ή απελευθέρωση από τα δεσμά που μας επιβάλουν".
    Ότι και αν προκύψει από την αυριανή γκαστριά της κάλπης, τα πράγματα θα εξαρτηθούν από την καθημερινή πάλη.Από την συσπείρωση, από όπου και όπως ο καθένας μπορεί, σε πρώτη φάση, γιατί φαίνεται ότι είμαστε πάλι από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...