ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 Η ΕΤΑΙΡΙΑ "ΚΟΥ-ΚΟΥ" ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ




Πηγή:www.capital.gr
Η κάθετη μείωση του τζίρου στα καταστήματα που διατηρεί η αλυσίδα παιχνιδιών «Κου - Κου», κυρίως στη Βόρειο Ελλάδα, 
(λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει πολύ περισσότερο νομούς με υψηλή ανεργία όπως στην Κεντρική και την Ανατολική Μακεδονία) αλλά και η αδυναμία κάλυψης υποχρεώσεων, οδηγούν την βορειοελλαδίτικη εταιρεία στο άρθρο 99.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η αίτηση είχε κατατεθεί εδώ και αρκετές ημέρες και ήταν γνωστή τόσο στους ανταγωνιστές όσο και σε προμηθευτές, ωστόσο η Κου - Κου επεδίωξε να λειτουργήσει κανονικά την εορταστική περίοδο, η οποία είναι από τις πιο σημαντικές για τη δραστηριότητά της καθώς τα Χριστούγεννα πραγματοποιείται το 40% του τζίρου της.


Στην αγορά παιχνιδιών έλεγαν πως εάν η Κου - Κου, μια εταιρεία με υπεύθυνο management και η οποία δεν είχε δώσει ποτέ μέχρι σήμερα δικαιώματα αναφορικά με οφειλές και χρέη, καταφεύγει στο άρθρο 99 τότε τα πράγματα βαίνουν εξαιρετικά δύσκολα όχι μόνο για τις αλυσίδες παιχνιδιών αλλά και για το μεγαλύτερο μέρος του λιανεμπορίου.

Από το περιβάλλον της Κου - Κου σημειώνεται πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να επιβιώσει η εταιρεία, τονίζοντας πως η αίτηση για το άρθρο 99 εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Η αλυσίδα λειτουργεί σήμερα 41 καταστήματα, κυρίως στη βόρειο Ελλάδα και απασχολεί πάνω από 300 εργαζομένους.

Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...