ΙΣΡΑΗΛ:ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!!!!

Σκότωσαν τον γείτονα

Σε λάθος σπίτι εισέβαλαν Ισραηλινοί στρατιώτες στη Χεβρόνα, ψάχνοντας για άνδρα, οποίος συνδέεται με ισλαμική οργάνωση. Εκτέλεσαν έναν 65χρονο και αργότερα διαπίστωσαν ότι δεν ήταν αυτός που αναζητούσαν
news247.gr
Ένας 65χρονος Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια επιχείρησης των ισραηλινών δυνάμεων για τη σύλληψη ενός γείτονά του, ο οποίος συνδέεται με την ισλαμική οργάνωση Χαμάς, όπως δήλωσε η σύζυγος του θύματος και άλλοι κάτοικοι της περιοχής.
Η εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δεν θέλησε να σχολιάσει την επιδρομή, η οποία έγινε αμέσως μετά από την απελευθέρωση έξι μελών της Χαμάς από τις παλαιστινιακές φυλακές.
Οι πέντε από τους άνδρες ήταν από τη Χεβρόνα και ένας από αυτούς, ο οποίος συνελήφθη από τους ισραηλινούς, διαμένει έναν όροφο κάτω από το θύμα, είπαν οι κάτοικοι.
Πηγές των παλαιστινιακών δυνάμεων ασφαλείας είπαν ότι και οι τέσσερις άλλοι πρώην κρατούμενοι από την Χεβρόνα, επίσης κρατούνται από τους ισραηλινούς.
Ο νεκρός, Αμρ Καουάσμε, κοιμόταν όταν οι στρατιώτες μπήκαν στο σπίτι του πριν από τα χαράματα. Η σύζυγος του, Σομπεγιέ είπε ότι πέρασαν δίπλα της και πήγαν στο υπνοδωμάτιο, απ’ όπου άκουσε πολλούς πυροβολισμούς και όταν πήγε, βρήκε το σύζυγο της μέσα σε μία λίμνη αίματος.
"Προσευχόμουν όταν μπήκαν, δεν ξέρω πως άνοιξαν την πόρτα. Μου έβαλαν ένα χέρι στο στόμα και ένα όπλο στον κρόταφο", δήλωσε.
"Σοκαρίστηκα, δεν με άφησαν να μιλήσω, τους ρώτησα τι κάνουν και μου απάντησαν να σκάσω", είπε η Σομπεγιέ.
Ο ισραηλινός στρατός εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο, κατά λάθος, του 65χρονου Παλαιστίνιου στη Χεβρόνα.
Ο Παλαιστίνιιος Ομάρ Καουασμέχ "δεν ήταν ο στόχος και δεν είχε εμπλακεί σε οποιαδήποτε τρομοκρατική δραστηριότητα. Για το λόγο αυτό εκφράζουμε τη λύπη μας" για τον θάνατό του, δήλωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.
"Δεν ήταν σκόπιμο", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...