ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ......

Η ελπίδα έγινε θάνατος

Δύο λαθρομετανάστες βρήκαν τραγικό θάνατο στον Έβρο, προσπαθώντας να μπουν στην Ελλάδα. Συνελήφθη διακινητής. Έρευνα για τις συνθήκες πνιγμού
Τα πτώματα δύο λαθρομεταναστών εντόπισαν τα ξημερώματα στον Πέπλο του Έβρου μέσα στο ποτάμι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Αλεξανδρούπολης.
Τις συνθήκες πνιγμού των λαθρομεταναστών διερευνούν οι αρμόδιες συνοριακές και αστυνομικές αρχές.
Εξάλλου, στα χέρια της αστυνομίας έπεσε αλλοδαπός διακινητής μεταναστών που συνελήφθη στην περιοχή του Πέπλου Έβρου από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, σε συνεργασία με αξιωματικούς του FRONTEX.
Άνδρες της ομάδας δίωξης λαθρομεταναστών της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αξιωματικούς του FRONTEX, εντόπισαν ομάδα περίπου δεκαέξι ατόμων να κινείται στην αγροτική περιοχή Τυχερού Έβρου, η οποία τέθηκε αμέσως σε διακριτική παρακολούθηση.

Μετά από τετράωρη πεζοπορία κατέληξαν στην περιοχή του οικισμού Πέπλου Έβρου, όπου εκεί εντοπίσθηκαν δύο οχήματα να κινούνται πλησίον της περιοχής όπου βρίσκονταν κρυμμένοι οι λαθρομετανάστες.
Το ένα όχημα απομακρύνθηκε από την περιοχή και αναζητείται. Στο δεύτερο όχημα επιβιβάστηκαν οκτώ άτομα από την ομάδα των λαθρομεταναστών και αμέσως ο οδηγός του οχήματος κινήθηκε προς την έξοδο από τον αγροτικό δρόμο, οπότε επενέβησαν άνδρες της ανωτέρω Υπηρεσίας και συνέλαβαν τον οδηγό του και τους επιβαίνοντες λαθρομετανάστες.
Στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες όπου ανέμεναν στο σημείο για την επιβίβασή τους από έτερο όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...