ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ:ΑΠΕΙΘΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

Σηκώνουν τις μπάρες

Έτοιμοι για μετωπική σύγκρουση με τις κοινοπραξίες, εμφανίζονται κάτοικοι και φορείς, που αντιδρούν στις υψηλές τιμές των διοδίων. Νέες καταλήψεις σταθμών διοδίων το μεσημέρι της Κυριακής
news247.gr
Ανοιχτές τις μπάρες στα διόδια από Τρίπολη έως τη Θεσσαλονίκη για την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων θα κρατήσουν την ερχόμενη Κυριακή, μέλη του Πανελλαδικού Κινήματος κατά των τσουχτερών τιμών των διοδίων.
Παρά τις απειλές για καταγγελίες των συμβάσεων των κοινοπραξιών των αυτοκινητόδρομων, κάτοικοι και μέλη των κινημάτων "Ακρίβεια STOP - Δεν πληρώνω" θα βγουν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής σε όλους τους σταθμούς διοδίων, σηκώνοντας τις μπάρες σχεδόν σε όλο το μήκος του εθνικού οδικού δικτύου.
Με σύνθημα "Μας φοβούνται, δεν τους φοβόμαστε", οι επιτροπές αγώνα σε όλη την Ελλάδα καλούν τους οδηγούς να αντισταθούν στο χαράτσι των μεγαλοεργολάβων και δηλώνουν έτοιμες να αναμετρηθούν στα δικαστήρια για την νομιμότητα των διοδίων.
Η κυβέρνηση μάλιστα ετοιμάζει σχέδιο αντεπίθεσης στους οδηγούς που δεν πληρώνουν, επιστρατεύοντας την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία πρόσφατα έδωσε εντολή να χορηγούνται υπό όρους τα προσωπικά στοιχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...