ΕΠΙΘΕΣΗ UFO ΣΤΗ ΓΗ ! γράφει η Pravda

Το άρθρο "ξεσκίζει" σε αναγνωσιμότητα στη Ρωσική Pravda και είναι αναδημοσίευση από τη Ρωσική ιστοσελίδα ng.ru.
από το Defencenet.gr:

Πέντε (σ.σ. τρία λέει η Pravda) αστρικά battleships εκ των οποίων το ένα έχει μήκος 242 χλμ και άλλα δύο πάνω από 200 χλμ., σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» έχουν εντοπιστεί από τη ΝΑSA και θα αφιχθούν στη Γη το 2012 με καθόλου φιλικές διαθέσεις. Ήδη υπολογίζεται ότι..

 βρίσκονται πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα και υπάρχει στο παρασκήνιο διεθνής καυγάς γιατί δεν έχει ενημερωθεί ο κόσμος στη Γη! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το εξωγήινο σμήνος έχει ήδη εντοπιστεί από τη NASA μέσω του προγράμματος HAARP που μελετά το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα! Οι μόνοι που αντιδρούν, σύμφωνα με την «Pravda», είναι οι Κινέζοι, που ευθέως κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν όσα στοιχεία διαθέτουν για την ύπαρξη εξωγήινων και τις επισκέψεις τους στη Γη.
Η «Pravda» σημειώνει ότι «καλά πληροφορημένες πηγές από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τους» προσθέτοντας επιπλέον ότι τα τρία από αυτά θα γίνουν θεατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα πλησιάζουν τον πλανήτη Άρη!

Όσο για το «πότε» θα συμβεί το κακό, η άφιξη των «ξένων» εικάζεται ότι θα συμπέσει απόλυτα με την ημερομηνία που οι Μάγια είχαν προφητεύσει ως τη μέρα συντέλειας του κόσμου, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου του 2012!


Ας ελπίσουμε ότι αυτό το ρεπορτάζ είναι απόλυτα ανακριβές...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

..............................................................................................................................................
Τα σχετικά στην Pravda, που έχει κατακλυστεί από σχόλια ....Ελλήνων !!!!

Φυσικά τα περισσότερα σχόλια κάνουν αυτό που πρέπει: πλάκα, αφού η "είδηση" είναι της πλάκας.

http://english.pravda.ru/science/mysteries/22-12-2010/116314-giant_spaceships-0/

και επειδή είχε "επισκεψιμότητα" ακολούθησε και sequel:
http://english.pravda.ru/science/mysteries/29-12-2010/116379-aliens-0/

Το πρωτότυπο (πηγή): http://www.ng.ru/science/2010-12-22/12_space.html

Για να μην τα πολυλογούμε:
Τέτοια αναγνώσματα πετυχαίνουν πάντοτε υψηλή αναγνωσιμότητα. Όσο πιό απίστευτο είναι το παραμύθι, τόσο περισσότεροι το διαβάζουν, οι περισσότεροι για "χαβαλέ". Φυσικά υπάρχουν κάποιοι, κυρίως στη χώρα μας, οι οποίοι παίρνουν στα σοβαρά τέτοια παραμύθια.
Για όσους θέλουν και ...τεκμηριωμένη ανάλυση του παραμυθιού, ...ε, είναι δύσκολο να τους πείσεις! Αν ένας άνθρωπος έχει ανάγκη να πιστέψει ότι μια υπηρεσία, η SETI, είδε στην τροχιά του Πλούτωνα κάποια UFO, από τα οποία το ένα έχει μήκος 242 χιλιόμετρα (!!!) και υπολογίζει ότι θα έρθουν στη γή στις 21-12-2012, ε, τι να πείς;
 Ότι ο Πλούτωνας απέχει 6 δις χιλιόμετρα κι αν το διαιρέσουμε με τις ώρες που απομένουν μέχρι την 21-12-2012, τα UFO πρέπει να τρέχουν με ταχύτητα 360 χιλιάδες χλμ, την ώρα (!) και να ρωτήσει τους "επιστήμονες", π.χ. "και πώς ρε μεγάλε μέτρησες το μήκος ενός αντικειμένου που τρέχει με τέτοια ταχύτητα ";


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...