ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟ ΙΚΑ!!!Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, οι ασφαλισμένοι του Ι.Κ.Α. θα έχουν τη δυνατότητα από την ερχόμενη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου να εξετάζονται σε όλα τα κέντρα Υγείας, τα εξωτερικά ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας αλλά και από 12.500 συμβεβλημένους γιατρούς του Ο.Π.Α.Δ. και του Ο.Α.Ε.Ε..
 Αυτό αποφάσισαν σήμερα από κοινού ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, και ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, προκειμένου, όπως είπαν, να μειωθεί η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του Ι.Κ.Α., οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς ιατρική περίθαλψη, εξαιτίας της απεργίας των ιατρών του Ιδρύματος.
 Σύμφωνα με τον κ. Κουτρουμάνη, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου κατάλογος με τα ονόματα των συμβεβλημένων γιατρών που θα δεχτούν να εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α.. Όσο για την αμοιβή τους, ο διοικητής του Ι.Κ.Α., Ροβέρτος Σπυρόπουλος, δήλωσε ότι θα ζητήσει να μην υπερβαίνει τα 15 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί του Ι.Κ.Α. συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις έως και την Παρασκευή, ενώ 24ωρη απεργία αποφάσισαν και οι γιατροί στα νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά για αύριο.
.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...