ΠΕΤΥΧΕ Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

Τέλος οι απεργίες στην Αίγυπτο 
Απεργίες τέλος στην Αίγυπτο, όπως αποφάσισαν και ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας.
 "Θα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες, όσοι παραλύουν την παραγωγή της χώρας", αναφέρει η ανακοίνωση του στρατού 
Με ανακοίνωσή τους, οι ένοπλες δυνάμεις της Αιγύπτου, γνωστοποίησαν σε όλους τους εργαζομένους, την απόφασή τους να απαγορεύσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες στην χώρα. 
"Το Ανώτατο Συμβούλιο των Αιγυπτιακών Ένοπλων Δυνάμεων δε θα επιτρέψει (να συνεχιστούν) αυτές οι παράνομες πρακτικές, διότι θέτουν σοβαρούς κινδύνους για τη χώρα. Θα ληφθούν νομικά μέτρα για να προστατευθεί η ασφάλεια της χώρας και του λαού", ανέφερε η ανακοίνωση του στρατού.

1 σχόλιο:

  1. H οργή και η αγανάκτηση ενός καταπιεσμένου λαού, η ένδεια στην οποία περιέρχεται ο εργαζόμενος από τα ασφυκτικά μέτρα που παίρνονται σε βάρος του, τον εξαναγκάζει να εκφραστεί με όλους τους πρόσφορους τρόπους.Είναι βλέπεται το ένστικτο που σε εξωθεί να αντισταθείς και να αντιπαλέψεις τις επιθέσεις που δέχεσαι.
    Αν όμως αυτό το ένστικτο,δεν μετουσιωθεί σε ταξική συνείδηση, αν δεν προχωρήσει η εργατική τάξη οργανωμένα και συντονισμένα, δεν μπορεί και δεν είναι σε θέση, να οδηγηθεί σε διέξοδο από τα προβλήματά της.
    Εύκολος στόχος θα παραμείνει, ένας στόχος, που οι μηχανισμοί της εξουσίας μπορούν να διαχειριστούν και να καθυποτάξουν.
    Είναι ανάγκη να συμμετέχουμε και να συμβάλουμε στην ανάδειξη και την ανάπτυξη της ταξικής συνείδησης των εργαζομένων.
    Είναι ανάγκη αν θέλουμε να προστατευτούμε, να είμαστε, η εργατική τάξη, ενωμένη σαν γροθιά, αποφασισμένοι να μην παραδοθούμε έρμαια στα συμφέροντα και στους στόχους τους, που δεν είναι άλλοι από την καταστροφή των μέσων παραγωγής, τον αφανισμό μέρους της εργατικής τάξης.
    Ήταν επόμενο να οδηγηθεί σε αυτό το αποτέλεσμα ο ξεσηκωμός στην Αίγυπτο και όπου αλλού εκφράζεται, με αυτές τις προϋποθέσεις και τα χαρακτηριστικά.
    Μόνον ένας τρόπος υπάρχει. Ταξικός στοχοπροσδιορισμένος αγώνας, οργανωμένα και συντονισμένα.Μόνον τότε μπορεί κανείς να ελπίζει σε θετικά για την τάξη μας αποτελέσματα.
    Σας χαιρετώ και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...