Περί ανάληψης της ηγεσίας του ... ΟΗΕ από τον Γιώργο Παπανδρέου..

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Φημολογία με "φίδια και τέρατα" περί ανάληψης της ηγεσίας του ... ΟΗΕ από τον Γιώργο Παπανδρέου, έφτασε στο σημείο να διαψεύσει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης εκτός από τις πάγιες διαψεύσεις περί πρόωρων εκλογών, τονίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν θα πάει σε κανένα διεθνή οργανισμό, όπως φημολογείται, ούτε θα γίνουν πρόωρες εκλογές». Σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη ο κ. Καρχιμάκης ..
υπογράμμισε ότι «είμαστε εδώ για να σώσουμε τον τόπο από την κληρονομιά που μας άφησε η πιο φαύλη και η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος».
Όπως ανέφερε, ο ελληνικός λαός έδωσε εντολή στην κυβέρνηση να βγάλει τη χώρα από την κρίση και να δημιουργήσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα δώσουν ελπίδα. «Να δημιουργήσουμε μια αναδιανομή του πλούτου, με κανόνες, με αξίες, με αντιπαράθεση απέναντι στη διαφθορά, στη σπατάλη, στη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος», επισήμανε.
Ερωτηθείς πώς θα αντιδράσει η κυβέρνηση σε περίπτωση που κορυφωθούν οι κινητοποιήσεις των αγροτών τις επόμενες ημέρες, ο κ. Καρχιμάκης δήλωσε ότι οι αγρότες δεν χρειάζονται υποδείξεις και, όπως είπε, αντιλαμβάνονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.
«Έχω την πεποίθηση ότι θα σταθούν στο ύψος που τους αναλογεί, στο ύψος των περιστάσεων», σημείωσε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...