ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ Ή ΒΡΕΧΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;;;;


 'Από τότε που φύγαμε δεν γίνεται τίποτε'' διαπιστώνουν με δυσφορία οι δανειστές

 - Συναγερμός στο Μαξίμου από απόρρητη έκθεση της τρόικας - Θρίλλερ με την έγκριση της επόμενης δόσης του δανείου - Γ.Παπκωσταντίνου : ''Είμαστε στο χειρότερο σημείο '' - Θ.Πάγκαλος : ''Έχω συναίσθηση της τραγικότητας της κατάστασης''
 Σύμφωνα με το Έθνος στην απόρρητη έκθεση της τρόικας γράφεται με κεφαλαία γράμματα πως οι μεταρρυθμίσεις είναι μόνο στα χαρτιά αφού οι δανειστές διαπιστώνουν ότι οι νόμοι έχουν εφαρμοστεί σε ποσοστό μόλις 60%, ενώ η αποτελεσματικότητά τους φτάνει στο 20%!
 Δηλαδή ότι η επίτευξη των στόχων από την οποία θα εξαρτηθεί η καταβολή της πέμπτης δόσης τον Ιούνιο είναι στον αέρα
.Οπως διαρρέουν οι εκπρόσωποι της τρόικας είναι τέτοια η απογοήτευση τους που ''με δυσκολία κράτησαν τα στόματά τους κλειστά στην τελευταία συνέντευξη Τύπου''. Η οργή τους επικεντρώνεται στην έλλειψη προόδου σε συγχωνεύσεις οργανισμών, αποκρατικοποιήσεις, Ασφαλιστικό, Εργασιακό, σχέδια εξυγίανσης, κλειστά επαγγέλματα, φορολογικό ενώ διαπιστώνουν δραματική υστέρηση της κυβέρνησης σε ό,τι έχει να κάνει με τη λεγόμενη αναθέρμανση της οικονομίας. Προειδοποιούν μάλιστα εμφατικά πως αν σύντομα δεν προχωρήσουμε σε έργα και πρωτοβουλίες ιδίως στον τουρισμό τότε σύντομα το 20% του εργατικού δυναμικού θα βρεθεί εκτός αγοράς εργασίας.
 Με αυστηρούς τόνους στηλιτεύουν την στα χαρτιά απελευθέρωση στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές, τις ανύπαρκτες μετατάξεις υπαλλήλων, όπου κυρίως από τον ΟΣΕ ακόμα κανείς εκ των υπαλλήλων δεν έχει ακόμη αποχωρήσει, πως κόλλησε σαν κάρο στη λάσπη η απελευθέρωση στην ενέργεια, ότι θεριεύει ακόμα η γραφειοκρατία και πως τα κλειστά επαγγέλματα παραμένουν ''στρείδια'' και πως οι συγχωνεύσεις οργανισμών δεν είναι παρά ένα πυροτέχνημα ως τώρα. Ενδεικτική της κρισιμότητας των στιγμών είναι η δήλωση που έκανε στη ΝΕΤ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος.

1 σχόλιο:

  1. Ποιος τολμά να φτύσει τον Πρωθυπουργό μας βρε παιδιά; Απλά βρέχει, γιαυτό πάρτε ομπρέλες.
    Μάλιστα συνίσταται να είναι οι ομπρέλες αυτές που ρυθμίζονται και γίνονται κοντές.Ξέρετε είναι εκείνες που μοιάζουν με γκλομπς.
    Ποτέ δεν ξέρεις,είναι ποιο πρακτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...