ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ...

Νεκροί από συμμαχικά πυρά αντικαθεστωτικοί στη Λιβύη

Νεκροί από συμμαχικά πυρά
αντικαθεστωτικοί στη Λιβύη 
Νεκροί από συμμαχικά πυρά αντικαθεστωτικοί στη Λιβύη
Σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή Τον θάνατο δέκα τουλάχιστον ανταρτών προκάλεσε αεροπορική επιδρομή των διεθνών δυνάμεων στα περίχωρα της πόλης Μπρέγκα στη Λιβύη. 
 Ανταποκριτής του Ρόιτερ είδε τουλάχιστον τέσσερα καμένα αυτοκίνητα, ανάμεσα τους και ένα ασθενοφόρο, στην άκρη του δρόμου κοντά στην ανατολική είσοδο της πόλης και άντρες να προσεύχονται.
 Ένας από τους αντικαθεστωτικούς δήλωσε πως «Μερικοί από τους πιστούς στον Καντάφι, πέρασαν ανάμεσα στους αντάρτες και εξαπέλυσαν αντιαεροπορικά πυρά», ενώ όπως πρόσθεσε «Μετά από αυτό οι ΝΑΤΟικές δυνάμεις τους βομβάρδισαν».

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ !Η ΑΛΗΘΕΙA ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ...

Τις αναρτήσεις του πληρώνει το πολύ καλό blog της Χαλκιδικής με τη ναυτική ορολογία ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ (μικρή κουζίνα πλοίου).
 Η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ήταν το πρώτο blog που δημιουργήθηκε στη Χαλκιδική, αγαπήθηκε από τους Χαλκιδικιώτες ξεπερνώντας τα τρία εκατομμύρια επισκέψεις στο μικρό διάστημα της λειτουργίας του και συγχρόνως «γέννησε» περίπου άλλα είκοσι (20) blog σε ολόκληρη τη Χαλκιδική! 
 Από την πρώτη μέρα της εμφάνισής της στο διαδίκτυο, η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ, αποτέλεσε το «κόκκινο πανί» εξ αιτίας του ότι είχε το θάρρος της γνώμης της και συγχρόνως λειτουργώντας πλουραλιστικά φιλοξενούσε και φιλοξενεί όλες τις απόψεις. 
Μέχρι σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς στην διαδικτυακή ενημέρωση και σχολιασμό της Χαλκιδικής και οι διαδικτυακές συζητήσεις, μεταξύ των αναγνωστών της, δεν έχουν τελειωμό! Ενόχλησε κατά καιρούς τους πάντες, βουλευτές της Χαλκιδικής, Νομάρχη, Δημάρχους και όλους όσους ασκούν εξουσία και έδωσαν δικαίωμα!

ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...



Ξεκίνησε τις πτήσεις στη Λιβύη το ελληνικό ιπτάμενο ραντάρ 
 Πέταξε πάνω απ΄τη Λιβύη χθες βράδυ το ελληνικό ιπτάμενο ραντάρ, συμμετέχοντας στις ΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις. Στην παρθενική του αποστολή επιτήρησης του εναέριου χώρου της Βεγγάζης, το... «Εμπραέρ» πέταξε πάνω από τη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Βεγγάζης, μεταφέροντας «ζωντανή» εικόνα στο στρατηγείο της Λάρισας, το οποίο εν συνεχεία την έστελνε στη Νάπολη. 

ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ..."Η ΩΡΑΙΑ ΛΙΒΥΗ",ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ(!!!)


Αποστολή αεροσκαφών στη Λιβύη αποφάσισε η Σουηδία 

Το σουηδικό Κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα με μεγάλη πλειοψηφία την αποστολή οκτώ μαχητικών αεροσκαφών στον διεθνή συνασπισμό στη Λιβύη. Αυτή είναι η πρώτη επέμβαση των σουηδικών αεροπορικών δυνάμεων στο εξωτερικό τα τελευταία 48 χρόνια.
 Το Κοινοβούλιο ψήφισε, όπως αναμενόταν, υπέρ της σουηδικής αποστολής για να συνεισφέρει στη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη Λιβύη, με 240 ψήφους υπέρ, 18 κατά και 5 αποχές, σύμφωνα με κοινοβουλευτική πηγή. 
 Τα σουηδικά αεροσκάφη δεν θα μπορούν να πραγματοποιούν επιδρομές. Αποστολή τους θα είναι ο έλεγχος της τήρησης της ζώνης απαγόρευσης πτήσεων - ένα αίτημα της αριστερής αντιπολίτευσης. Εκτός από τα οκτώ μαχητικά αεροσκάφη, η Σουηδία θα στείλει ένα μεταγωγικό αεροσκάφος C-130, που επιτρέπει τον ανεφοδιασμό εν πτήσει, καθώς και ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος, όπως είχε ανακοινώσει την Τρίτη η κυβέρνηση. 

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ....

Πώς «πληρώνουμε» τις εθνικές εορτές…


Η απόφαση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και εγκρίνει την μετακίνηση του Ειδικού Γραμματέα κ. Διβάρη στην Κεφαλλονιά για να «παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου» (!!) είναι η αφορμή. Και που είναι το περίεργο θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος.
 Λοιπόν, την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνος. Επομένως, λογικά και μάλιστα σε τέτοιες εποχές νομίζουμε οτι ΔΕΝ υπήρχε ανάγκη να αποσταλεί και άλλος εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και να πληρώσουμε μια ακόμη μετακίνηση εκτός Αθηνών με ότι αυτό συνεπάγεται .
 Και εφόσον εγκρίθηκε η ΄΄αποστολή΄΄ για τις γιορτές της 25ης Μαρτίου γιατί να επιβαρυνθεί ο προυπολογισμός με μια ακόμη ημέρα παραμονής όταν ΛΟΓΙΚΑ η επιστροφή θα έπρεπε να είναι την επομένη δηλαδή στις 26 του μήνα.Και δεν αναφέρομαι στον Ιδιωτικό τομέα γιατί σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή θα ήταν αυθημερόν. ΓΙΑΤΙ η παρουσία ενός Κυβερνητικού στελέχους στην εξέδρα των επισήμων συνεπάγεται αυτόματα και με την πληρωμή των εξόδων απο τον κόσμο που δίνει την δική του μάχη ;;. 

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΑ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΡΙΑ...

Δάσκαλοι πληρώνουν από την τσέπη τους το πετρέλαιο. Τραγελαφικές καταστάσεις στα σχολεία της Πάτρας 
 Τα δημοτικά σχολεία στην Πάτρα δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από το υπουργείο Παιδείας για τα λειτουργικά τους έξοδα, όπως καταγγέλλουν οι δάσκαλοι, με αποτέλεσμα τα έξοδα για πετρέλαιο να καλύπτονται από τις τσέπες των δασκάλων και των γονιών. Σε λίγο καιρό οι απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ και του ΟΤΕ θα έχουν σαν αποτέλεσμα να κοπεί το ρεύμα και το τηλέφωνο, ενώ δεν είναι λίγα και τα σχολεία τα οποία δεν έχουν ούτε χαρτί στο φωτοτυπικό μηχάνημα με αποτέλεσμα οι μαθητές να φέρνουν από το σπίτι!

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ....ΚΑΜΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Με λουκέτα απειλούνται παιδικοί σταθμοί 
Σοβαρές οι ελλείψεις σε προσωπικό 
 Με κλείσιμο απειλούνται 87 παιδικοί σταθμοί στο κέντρο της Αθήνας μετά τη λήξη των συμβάσεων 250 εργαζομένων, με αποτέλεσμα να μένουν ξεκρέμαστες 5.500 οικογένειες. 
 Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5, τα παιδιά επιστρέφουν στις 2 το μεσημέρι αντί στις 4, με αποτέλεσμα να μην τρέφονται σωστά. «Έχουμε λουκέτα σε οκτώ παιδικούς σταθμούς, ενώ μόλις 21 λειτουργούν κανονικά. Το πρόβλημα είναι μεγάλο, αλλά δεν λύνεται από τον δήμο. Είναι θέμα του υπουργείου Εσωτερικών να επιστρέψουν οι άνθρωποι στη δουλειά τους» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό η πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθήνας Μαρία Ηλιοπούλου.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕ!!!


 


Επειδή ήταν «καλά» τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, η Standard & Poor’s μας υποβάθμισε κατά δύο βαθμίδες…
Επειδή ήταν «καλά» τα αποτελέσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής (για αυτό άλλωστε έπρεπε να είχαμε πεισθεί ήδη από τα νέα μέτρα που θα επιβληθούν μέσα στο επόμενο διάστημα), η Standard & Poor’s σήμερα προχώρησε ένα ακόμα βήμα παραπάνω: υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μας κατά δύο βαθμίδες, φτάνοντας μας έτσι στο σημείο που δεν έχει άλλο, καθώς πολύ απλά είμαστε πλέον στην ίδια κατηγορία με χώρες όπως αυτές της Αφρικής, που τόσο υποτιμούμε σε άλλες περιπτώσεις… 
Για την ιστορία και όχι ότι έχει καμία σημασία, αλλά η υποβάθμιση ήρθε καθώς ο εν λόγω «ευγενής» οίκος αξιολόγησης θεωρεί ότι θα αναδιαρθρώσουμε το χρέος μας, καθώς θα συνεχίζουμε να προσφεύγουμε στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, αφού οι αγορές δεν πρόκειται να μας εμπιστευθούν. Τις επόμενες ώρες ή ημέρες θα ανακοινωθεί και η υποβάθμιση των ελληνικών τραπεζών… 

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ...ΝΤΟΡΑ..ΚΟΥΒΕΛΗΣ...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ..ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ;;;

Καλπάζει με το άρμα του ο Δημαράς 
 Η επίσημη αναγγελία της ίδρυσης του κόμματος θα γίνει στις 14 Απριλίου και ο Γιάννης Δημαράς καλεί – όπως επισημαίνει – τους απλούς και έντιμους πολίτες να συμμετέχουν σ’ αυτή την εκδήλωση της Δημοκρατίας. 
 Ο πρώην βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αφήνει αιχμές για το υφιστάμενο σαθρό πολιτικό σύστημα και υπόσχεται αλλαγή και απαλλαγή από ένα «κράτος-δυνάστη». «Είμαστε κόμμα όλων των Ελλήνων. Κόμμα χωρίς αποχρώσεις και χωρίς αγκυλώσεις και εξαρτήσεις. Κόμμα που δίνει λόγο μόνο στο λαό και στη Δημοκρατία», είναι -μεταξύ άλλων - τα μηνύματα που στέλνει το γραφείο Τύπου του «Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών». 
 Ώρα λοιπόν και για ιππασία. Να δούμε τι άλλο πρέπει να κάνουμε σ’ αυτή τη ζωή για μία ψήφο…

ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΕΡΑΤΑΔΩΝ....ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Χημικά και μολότοφ το πρωί στην Κερατέα

Χημικά και μολότοφ το πρωί στην Κερατέα 
Πυρπολήθηκε μπουλντόζα που θα άνοιγε το δρόμο 
Δεν έλειψε ούτε σήμερα η ένταση από την περιοχή της Κερατέας όπου οι κάτοικοι συνεχίζουν τον αγώνα τους κατά της κατασκευής ΧΥΤΥ. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως υπάρχει και ένας ελαφρά τραυματίας από ανταλλαγή μολότοφ και δακρυγόνων που έγινε λίγο πριν τις 7 το πρωί μεταξύ των ΜΑΤ που σταθμεύουν στον κόμβο Λαυρίου και κατοίκων.
 Στις 5 το πρωί άγνωστοι πυρπόλησαν μία μπουλντόζα που, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, θα κατευθυνόταν προς τη λεωφόρο Λαυρίου η οποία παραμένει κλειστεί μετά την τοποθέτηση μπάζων και την κατασκευή οδοφραγμάτων στο οδόστρωμα. 
 Εκτός μάλιστα από τη λεωφόρο Λαυρίου, από σήμερα τα ξημερώματα με τον ίδιο τρόπο έκλεισε και ο παράδρομος της λεωφόρου Λαυρίου καθώς και η επαρχιακή οδός Αναβρύτου-Κερατέας και στις δύο κατευθύνσεις, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψους της παραλιακής Αθηνών-Σουνίου. Έτσι η κίνηση των αυτοκινήτων προς το Λαύριο γίνεται μόνο από την παραλιακή Αθηνών-Σουνίου.

ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ..."Η ΩΡΑΙΑ ΛΙΒΥΗ"

Βελγικά αεροσκάφη επιτέθηκαν στη Λιβύη
Βελγικά αεροσκάφη επιτέθηκαν στη Λιβύη
 «Ο στόχος επλήγη» Σήμερα το απόγευμα Βελγικά καταδιωκτικά-βομβαρδιστικά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε στόχο στο έδαφος της Λιβύης και αυτή ήταν πρώτη επιθετική ενέργεια που πραγματοποιείται από βελγικά αεροσκάφη από την έναρξη της στρατιωτικής επέμβασης της διεθνούς συμμαχίας στη Λιβύη, στις 19 Μαρτίου.
 «Ο στόχος αυτός επλήγη» και «καμία παράπλευρη απώλεια» δεν διαπιστώθηκε, δήλωσε μια καλά ενημερωμένη πηγή στο πρακτορείο ειδήσεων Belga. Σημειώνεται ότι το Βέλγιο έθεσε έξι βομβαρδιστικά αεροσκάφη F-16 στη διάθεση της συμμαχίας. 
 Στο μεταξύ στο Παρίσι το γενικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων ανακοίνωσε ότι γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν σήμερα επιδρομές εναντίον λιβυκών θωρακισμένων οχημάτων και «μιας μεγάλης αποθήκης πυρομαχικών». Οι επιδρομές έγιναν στις περιοχές της Μιζουράτα και του Ζιντάν, στη Δυτική Λιβύη, διευκρίνισε το Γενικό Επιτελείο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...